4 izvrsna stylinga

Traperice tako dobro izgledaju s ovim bojama!

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ove boje podižu svaku traper kombinaciju

Nigdje bez traperica – ovaj komad obožavamo nositi za brojne prigode. Bilo da se radi o poslu, kavi s prijateljicama ili izlasku – traperice pristaju uz razne komade i veoma lako se transformiraju. 


Uz to su traperice udobne, praktične i multifunkcionalne. Ako ste se zasitili svojih dosadašnjih kombinacija, donosimo četiri styling prijedloga. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)Traper i crvena boja


Crvena boja je u 2024. godine u trendu, a izvrsno pristaje uz traperice. U ovoj kombinaciji boja, styling djeluje moderno, upečatljivo, no ipak ne izgledate kao da ste se pretjerano trudili. 


Za hladnije dane birajte tople crvene veste, dok za toplije izvrsno pristaju pamučne majice s debelim crvenom prugicama. U ovoj kombinaciji poslužit će i crveni detalji, poput torbice, šala ili tenisica. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli EMELIE LINDMARK (@emitaz)Traper i siva boja


Ako ste u potrazi za kul stylingom, no ipak ne želite previše privlačiti pozornost, odlučite se za različite nijanse sive boje. Odlična kombinacija je svjetliji traper i tamnije sive nijanse. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Grece Ghanem (@greceghanem)Traper i traper


Vječan kombinacija koja nikad ne izlazi iz mode – traper na traper. Ove godine je sve popularniji takozvani “cowboy”, stil, stoga nećete pogriješiti ako se odlučite za traper košulju. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Kate Hutchins (@kateehutchins)Traper i bijela


Elegantna, ženstvena i sofisticirana kombinacija je ona trapera i bijele boje. Ako niste sigurni je li traperice pristaju za prigodu, uvijek ih kombinirajte s elegantnom bijelom košuljom šireg kroja – izgledat ćete dotjerano, no ipak decentno.