Cicapair

TikTok ne prestaje pričati o ovoj magičnoj kremi za lice. Evo o čemu je riječ

Mija Dropuljić

FOTO: IG@drjart

Magična krema prekriva crvenilo i nepravilnostiNije prvi put da TikTok učini jedan proizvod viralnim. U kratkom vremenu su videi koji recenziraju jednu posebnu kremu inspirirali i druge društvene mreže, a prodaja proizvoda je uvelike narasla. Magičnu kremu možemo vidjeti na Instagramu i YouTubeu, a beauty influenceri se kunu u nju.


U pitanju je dr. Jart+ Cicapair Tiger grass color correcting treatment SPF 30. Dovoljno je pogledati svega par videa kako bi vidjeli da ova krema uistinu čini čuda kada je ujednačavanje nepravilnosti i crvenila u pitanju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dr.Jart+ North America (@drjart)

Nanosi se veoma jednostavno. Malom špatulicom se dozira potrebna količina kreme koja je na prvu zelena. Kada je utrljate rukama ili na licu ona poprima boju kože i tako u tren oka ujednačuje kožu lica. Ako imate tek male nepravilnosti, ova krema čak može zamijeniti puder. Ako imate više problema, izvrsno će poslužiti kao podloga, posebno jer ima i visoki zaštitni faktor. 


Prikladna je za sve skoro sve tipove kože, normalnu, suhu, mješovitu i masnu, a ublažuje crvenilo, suhoću, napuhnutost te ujednačuje nepravilnosti. 


@isobelwilliiamsI bought the magic cream from tiktok!!!! ##skincare ##cicapair ##cicapaircream ##fyp ##foryoupage♬ original sound – Isobel Williams


Sve to naravno dolazi sa svojom cijenom – 15 ml kreme košta oko 115 kn. Nažalost, ne može se nabaviti kod nas, no možete je naručiti online, primjerice preko Cult beautyja. Jedan od problema viralnih beauty proizvoda – teško ih je nabaviti. Krema je većinom rasprodana, što ujedno i potvrđuje koliko je viralna, ali očigledno i dobra.