Ljubiteljice mode

Svi žele ovaj komad: Ovo je najpopularniji model haljine ovog ljeta

Mija Dropuljić

Foto: Instagram @dorica505, @tamara, @carodaur

Foto: Instagram @dorica505, @tamara, @carodaur

Vodeće modne influencerice već tjednima ne izlaze ih ovog modelaSvako ljeto iznjedri jedan popularni komad kojeg vidimo posvuda. Kako za vrijeme vrućih ljetnih dana ne izlazimo iz udobnih haljina, većinom to bude upravo ovaj ženstveni i lepršavi komad. 


Lipanj i srpanj su iza nas i sada možemo sa sigurnošću reći koji je to komad kojeg nose sve vodeće svjetske, ali i hrvatske modne influencerice. 


Najpopularniji model haljine


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ana Bacinger (@anabacinger)

Ljeto 2019. obilježila je haljina na točkice, dok je prošlo ljeto vladala haljina od organze. Ovo ljeto bez premca vlada romantična i izuzetno romantična haljina s naglašenih rukavima. 


Ona dolazi u raznim dužinama i s brojnim motivima. Među popularnije se ubraja mini haljina uskog kroja na kojoj voluminozni rukavi posebno dolaze do izražaja. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dora Predojevic (@dorica505)A druge strane tu su maksi haljine koje nas svojom teatralnošću podsjećaju raskošne dvorce i velebne bankete. 


Haljine s puf rukavima predstavile su vodeće dizajnerske kuće, a to znači da su high street brendovi pomno pratili ovaj trend. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli slakipalaki 〰️ Slađana (@slakipalaki)Rukavi mogu biti kratki, ali i dugi što izgleda posebno dojmljivo. Ako ne volite toliko plijeniti poglede odabrat ćete mini ili midi model s kratkim puf rukavima, dok obožavatelji statement haljina biraju maksi modele s dugim naglašenim rukavima.