Najpopularniji model

Svi su ludi za Miu Miu balerinkama pa smo pronašli povoljnije verzije

Foto: Miu Miu, iStock

Foto: Miu Miu, iStock

Garantirano će vladati sezonom!

Teško je zamisliti proljeće bez balerinki. Ovaj bezvremenski i klasični model uvijek povezujemo s Francuskinjama te ženstvenim i chic modnim kombinacijama.


Koliko god se pojavljuju novi modeli proljetnih cipela, balerinke se uvijek nalaze u ponudi vodećih trgovina. Kao što i samo ime govori ove cipele su inspirirane baletnim cipelicama koje su dobile make over te tako pretvorene u cipele za svaki dan. Upravo zbog toga ne iznenađuje što su ove godine upravo popularne baletne cipelice. 


Modna kuća Miu Miu u svojoj proljetnoj kolekciji je predstavila upravo balerinke koje su doslovno inspirirane baletnim cipelicama. Modne influencerice su oduševljeno prigrlile dotični model balerinki i pretvorile ga u vodeći proljetni trend kada su cipele u pitanju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miu Miu (@miumiu)Ovaj model balerinki je mekaniji, često napravljen od baršuna ili satena, ima trakicu i na prstima je “odrezan” u duhu pravih baletnih papučica.


Dolazi najčešće u divnoj nježnoj pink nude boji, no može se naći i u crnoj jer je taj model jednostavniji za čišćenje i održavanje. Miu Miu originalne balerinke koštaju preko 500 eura, odnosno nude model 575 eura, a crni 680 eura. Ako niste spremni izdvojiti tako veliku cifru za cipele, imamo dobru vijest. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)High street brendovi su također prepoznali ovaj trend koji će na proljeće garantirano još više porasti. Već sad u ponudi možete naći i cjenovno prihvatljivu verziju ovih popularnih balerinki. 


Miu Miu (575 eur)

Miu Miu (575 eur)


Miu Miu (680 eur)


Mango (69,99 eur)


Bershka (25,99 eur)


Zara (25,95 eur)


Bershka (25,99 eur)


Zara (25,95 eur)