Širi poslovno carstvo

Šuška se da Kris Jenner planira lansirati vlastiti beauty brend

Mija Dropuljić

FOTO: IG@krisjenner

Jenner/Kardashian vladaju beauty scenomKris Jenner je prije svega prava poslovna žena. Ona neće propustiti niti jednu priliku kako bi proširila svoje bogatstvo. Dokaz za to je način na koji je unovčila sve privatne pikanterije svoje obitelji te je tako stvorila pravo carstvo. 


Poduzetnički nos naslijedile su i njene kćer koje imaju beauty i modne brendovi koji redom rasprodaju svoje najnovije kolekcije. Čini se kako je Kris odlučila ići stopama svojih kćeri. 


Kako Allure priše, Kris Jenner je početkom godine ispunila papire za registraciju sljedećih brendova: Kris Jenner Skin, Kris Jenner Skin Care i Kris Jenner Beauty. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kris Jenner (@krisjenner)

Kris Jenner još nigdje nije javno obznanila da se ide okušati u beauty biznisu, no ovo je odličan indikator koji ukazuje kako Kris planira proširiti svoje poslovno carstvo. 


Ako je sudeći prema njenim prijašnjim poslovnim projektima, Kris će i ovome pristupiti studiozno, stoga ne iznenađuje što se još nije javno očitovala. No, vjerujemo kako bi iduće godine već mogli imati novi beauty brend na svjetskom tržištu.