Nova suradnja

Svi pričaju o suradnji brendova Lee i H&M. Pogledajte o kakvoj je kolekciji riječ

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Izvrsna i bezvremenska kolekcija napravljena od 100% recikliranog traperaH&M ima novu suradnju u kojoj svi bruje. U pitanju je kolekcija nastala s poznatim brendom Lee i kao što možete pretpostaviti dominiraju traper komadi. 


Kolekcija u duhu 90-ih predstavlja one esencijalne i bezvremenske ikonske komade, no nije to razlog zbog čega je suradnja podigla toliko prašine. 


Brendovi u cijelom svijetu sve više pričaju o održivoj modi i novim materijalima koji su ekološki prihvatljivi. U duhu toga H&M je otišao razinu iznad i zajedno s američkim brendom Lee kolekciju koja je u potpunosti napravljena od održivih materijala. 


H&M je ponosan na činjenicu da je po prvi put kreirao kolekciju od 100% recikliranog trapera, a u procesu izrade korištena je i tehnika bojanja koja štedi vodu.h&m


Sama kolekcija je oda Lee ikonskim komadima, odiše duhom 90-ih, ali i dalje zadržava modernu štih. Svi komadi se izvrsno međusobno kombiniraju, ali i funkcioniraju uz svaki vaš komad iz ormara. Cijene su pristupačne, a kreću se od 9,99 do 49,99 eura.