Kremasta boja za obraze i usne na jastučiću

Što kažete na kozmetički proizvod koji je ruž i rumenilo u jednom?

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Avonov novi must-have ljetni makeup daje mat usne i rumene obraze uz prozračan osjećaj na kožiAvonov najnoviji makeup novitet 2u1 Cushion Cloud kremasta boja za  obraze i usne omogućava ljubiteljicama šminke da pojednostave svoju beauty rutinu i uživaju u jednostavnom i brzom nanošenju.


Zajedno s formulom prozračnom poput oblaka i aplikatorom mekim poput jastuka, ovaj funkcionalan proizvod stvara vrhunsku mat boju na usnicama i nježno rumenilo prirodnog blendanja na obrazu.


Ovaj proizvod je izvrstan mat ruž i nježno rumenilo u jednom


Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog tima za istraživanje i razvoj, jedinstvena formula koristi mješavinu nježnog kokosovog ulja i mekih pigmenata koji daju kremastu mat boju usnama i obrazima. Kokosovo ulje nakon nanošenja vlaži i njeguje, a meki pigmenti se mogu nadograđivati višestrukim nanošenjem što omogućava ženama da same odaberu koliko boje žele.
Meki aplikator jastuka glatko klizi i djeluje poput kozmetičke spužvice koja bez napora miješa željenu količinu boje, pružajući nježnu difuznu rumen obrazu i poljubac nježne mat boje na usnama. 2u1 kremasta boja za obraze i usne dolazi u 8 trendovskih nijansi ružičaste, nude i koraljne.


Pakiranje je praktično, a u ponudi su i razne nude nijanse


„Kao kompanija koja stvara i nudi inovativne visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama, razvili smo 2 u 1 make-up proizvod kako bismo ženama omogućili da bez napora stvore onaj posebno prozračan zarumenjeni izgled na usnama i obrazima.


Ovo je toliko jednostavan, a poseban i zanimljiv proizvod koji će se savršeno uklopiti u žensku rutinu, toliko udoban da ćete čak zaboraviti da ga nosite. Sigurna sam da će vrlo brzo postati svakodnevni stanovnik ženske torbice.” otkriva nam Lucija Josipović, Avonova voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.


Avon Cushion Cloud 2u1 kremastu boju za obraze i usne pronađi u najnovijem Avon katalogu za samo 49,90 kn.