U glavnoj ulozi - naočale

Stilske igre modnih stilistica s francuskim brendom IZIPIZI

S.M.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Ana Nikačević, Iva Gradišer i Ivana Pavić donose vlastitu IZIPIZI modnu priču

Naočale su oduvijek bile neizbježan modni dodatak, bez kojega ni ljeti ni zimi ne izlazimo iz kuće. Detalj je to koji svaku kombinaciju učini zanimljivom, a ujedno štite vaše oči ne samo od sunca nego i od plavog svijetla.


izipizi

Foto: John Pavlish


Stilske igre i transformacije oduvijek su modnim znalcima bile predmet izražavanja, a upravo naočalama, bilo dioptrijskim ili sunčanim zaokružuju modni look. Budući da su modne stilistice uvijek iza oka kamere, IZIPIZI je ovaj put u svoju priču uključio najpoznatije domaće modne stilistice stavivši ih ispred foto objektiva.


Foto: John Pavlish


Vodeći se vlastitim modnim stilom i estetikom – Ana Nikačević, Iva Gradišer i Ivana Pavić prikazale su nam svoje modne kombinacije u kojima glavnu ulogu upravo igraju naočale. One su po zanimanju stilistice koje stoje iza brojnih modnih priča, a nama je za oko baš zapeo njihov individualni stil kojim su pokazale kako se na različite načine može njegovati estetika jednog brenda.


Foto: John Pavlish


U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim. Zakoračite u zimu s novim modelima, recite sivilu ne i zaokružite svoj outfit na najbolji mogući način!


Foto: John Pavlish


Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.