Naked Wild West

Stigla je i kod nas najtraženija veganska paleta sjenila za oči

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Nova Naked paleta inspirirana je pustinjomU Hrvatsku je stigla trenutno najtraženija veganska paleta sjenila za oči koja se zove Naked Wild West koja sadrži 12 izrazito pigmentiranih nijansi nadahnutih pustinjom. 


Ova potpuno veganska paleta oponaša boje beskrajnih pješčanih dina, vječno zelenih kaktusa i svjetlucavog noćnog neba.  Na jednom mjestu možete pronaći najbolje mat, satenske, metalik i sjajne nijanse koje savršeno odražavaju svako raspoloženje. 


Ova potpuno veganska paleta oponaša boje beskrajnih pješčanih dina, vječno zelenih kaktusa i svjetlucavog noćnog neba. Na jednom mjestu možete pronaći najbolje mat, satenske, metalik i sjajne nijanse, koje savršene odražavaju svako raspoloženje.


Paleta sadrži 12 nijansi
Iskoristite njezine svestrane nijanse koje se lako blendaju samostalno ili u slojevima za stvaranje beskrajnih lookova, od nježnih do divljih. Posegnite za tonovima s lijeve strane palete za suptilniji i svjetliji izgled, a ako ga pak želite dodatno naglasiti, preporučujemo nijanse Hold’ Em (topla kremasta metalik brončana) i Cowboy Rick (topla kremasta metalik srebrna).


Za one odvažne, na desnoj strani palete možete pronaći nijanse Bud (nježna sjajna tirkizna) i Ghost Town (terakota mat) – ove intenzivne, izrazito pigmentirane boje ističu se svojom živahnošću već s prvim potezom.


Ne dopustite da vas pakiranje zavara: ova kutija s imitacijom zmijske kože, kao i sve što sadrži, potpuno je veganska, uključujući i cruelty-free dvostrani kist. Kao i u ostalim Naked paletama, i u ovoj svaka nijansa sadrži istu baršunastu formulu za jednostavno ujednačavanje te jarke i odvažne pigmente, pružajući intenzivan i postojan izgled nakon svakog nanošenja. Bez obzira na to jeste li se zaputili na ples ili planirate gledati zvijezde, vaš će izgled biti glavna tema Divljeg zapada.


Paleta sjenila Naked Wild West po cijeni od 416 kn dostupna je online na Douglas.hr, a od ožujka i u odabranim Müller parfumerijama.