Marylou Faure

Stigao je jedan od najljepših beauty adventskih kalendara

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Limitirano izdanje adventskog kalendara ilustrirala je francuska umjetnica.Beauty adventski kalendari postali su pravi kolekcionarski primjerci. Čini se kako svake godine na tržište stižu ljepši i bolji. Beauty brend Kiehl’s je među prvima predstavio adventske kalendare, a njegovo limitirano izdanje prepuno je samo onih najboljih proizvoda. 


Zemlja snova i darivanja očekuje vas u limitiranom izdanju Kiehl’sovog adventskog kalendara. U ovoj kolekciji oslikanoj ilustracijama umjetnice Marylou Faure, svaka vratašca nadahnuta blagdanima, kriju neki od omiljenih Kiehl’s proizvoda.

Stručnjakinja za dizajn likova, snažne boje i grafičke kompozicije, francuska ilustratorica i likovna umjetnica Marylou Faure u svom nestašnom i zaigranom stilu stvara djela koja pobuđuju radost, s namjerom problematiziranja pitanja koja smatra važnima. Tijekom svoje karijere Marylou je radila na brojnim vlastitim projektima te surađivala s brojnim svjetskim brendovima koji se bave društvenim i etičkim pitanjima. Nju predstavlja lik Jelly.Ove je godine Kiehl’s u čast svom cilju, adventski kalendar izradio od 100% materijala koji se može reciklirati. Štoviše, svi ovogodišnji blagdanski proizvodi u potpunosti su izrađeni od već upotrijebljenih recikliranih materijala, tako da vaši pokloni mogu biti raskošni – ali i održivi. Cijena ovog adventskog kalendara iznosi 715 kn.