Začinite prosinac odličnim darivanjem

Stigao je i naš Adventski kalendar: Svakoga vas dana čeka novi prozorčić i super poklon

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Ulazak u prosinac obilježit ćemo prigodnim poklonima koji će vas oduševiti.Blagdani su vrijeme darivanja i svake godine pažljivo biramo te nudimo darove našim najmilijima. To je nešto što radimo prirodno iako dar kojeg odaberemo i način na koji ga predstavljamo puno govori o nama i našim međusobnim odnosima.


Na ovaj ili onaj način, pokloni se koriste za simboliziranje ljubavi i predanosti između dva partnera, prijatelja i članova obitelji. Nema ništa ljepše nego vidjeti osmijeh i sjaj u očima voljene osobe kada se iskreno razveseli onim što ste joj namijenili.


Kako bi vam pomogli i olakšali biranje poklona tijekom ovogodišnjih blagdana, pripremili smo naš adventski kalendar. Svaki prozorčić skriva super poklon, a na vama je samo da kliknete i pažljivo slijedite upute.
Nećemo vam previše otkrivati i kvariti čar iščekivanja otvaranja prozorčića, ali možemo sa sigurnošću reći da će pokloni oduševiti i one najzahtjevnije koji neće ostati ravnodušni kada vide što im se nasmiješilo. Od romantičnih wellness vikenda, senzualnih gastro okusa, masaža koje će vas vratiti u život i shoppinga u kojem ćete pronaći nešto za svakoga pa sve do divnih adventskih iskustava kojih u prosincu ne manjka, samo je klik udaljeno od vašeg užitka.


Želimo vam puno sreće u otvaranju prozorčića te ugodne i tople blagdane prepune ljubavi, sreće i prekrasnih zajedničkih trenutaka s vašim najdražima.


Prvi prozorčić vas čeka!

U prosincu kupujemo poklone svojim najdražima, a ponekad se pitamo što bi nam drage osobe najviše voljele naći umotano u ukrasnom papiru. Bodovi koje mogu potrošiti samo na sebe i priuštiti si nešto što već dugo priželjkuju, svakako su savršen poklon. Zato vas  prvom prozorčiću TOWER CENTER RIJEKA daruje 500,00 kuna/bodova na GOLDEN TOWER KARTICI. GOLDEN bodovi mogu se koristiti prilikom kupnje u brojnim trgovinama Tower Centra Rijeka.