Vrijeme darivanja

Stigao je i naš adventski kalendar! Donosimo detalje što vas sve čeka u prozorčićima

Life

Foto: iStock

Foto: iStock

Pripremili smo odlične poklone, a na vama je samo da kliknete na prozorčiće i slijedite uputePrvi dan prosinca i službeno označava početak najljepše i najblještavije sezone. Pripremaju se brojna druženja s voljenim osobama, kolegice i kolege odlaze na blagdanske večere i domjenke, a pripreme za Božić i najslađa darivanja u punom su jeku.


Da vam dani pred nama ne budu obasjani stresom nego samo neodoljivim lampicama, i ove smo godine pripremili naš adventski kalendar. U suradnji s brojnim partnerima pripremili smo bogate prozorčiće koji skrivaju odlične poklone – na vama je samo da ih kliknete i slijedite upute.


Da vam slučajno ne bi pokvarili iznenađenja koja vas čekaju narednih dana, reći ćemo samo da ćete svakoga dana biti u mogućnosti osvojiti dar za voljenu osobu.
Pronaći će se tu ponešto za ljubitelje fine kapljice, za obožavatelje različitih gastro delicija, ali i za sve koji vole njegu te brigu o svojoj koži, shopping i poklon bonove te udobne outfite.


Vjerujemo da će svaki prozorčić biti slatko iščekivanje poklona među kojima ćete zasigurno pronaći nešto za svoje drage osobe. Od sretnih osmijeha, sjaja u očima i radosti odmatanja poklona dijeli vas samo jedan klik na poveznicu.


 


Prvi prozorčić

Danas vas već čeka neodoljiva poslastica koju možete ili pokloniti dragoj osobi ili se opustiti nakon naporne godine. U poklon paketu krije se žlahtno pjenušavo pivo – najnoviji proizvod prestižne vinarije Gospoja. Riječ je o spoju piva i vina te se svakako preporuča i ljubiteljima piva.

 


Želimo vam puno sreće u otvaranju prozorčića te ugodne i tople blagdane pune ljubavi i prekrasnih zajedničkih trenutaka s vašim najdražima.