Ljubav

Srodna duša: Ovih deset znakova pokazuju da ste pronašli onu pravu osobu za sebe

Dijana Ljubanović

FOTO Pexels

FOTO Pexels

Vaša srodna duša zna tko ste i odlučuje vas voljeti unatoč manama i vrlinama, ali i poticati da budete najbolja verzija sebeZaljubljivanje je prelijepo iskustvo. Trbuh vam je pun leptirića, smiješite se bez razloga i svaki dan je nova avantura. Dođe vrijeme kada se počnete pitati je li osoba s kojom se nalazite samo faza zabave ili potencijalna budućnost.


Srodna duša je netko s kime imaš duboku povezanost koja se temelji na mnogo više čimbenika nego samo na osjećajima. Temelji se na razumijevanju, ljubavi i ljubaznosti. Vaša srodna duša zna tko ste i odlučuje vas voljeti unatoč manama i vrlinama, ali i poticati da budete najbolja verzija sebe.


Ponekad je teško procijeniti jeste li pronašli srodnu dušu, stoga smo pronašli deset znakova koji će vam jasno dati do znanja da pored sebe imate osobu koju vrijedi zadržati.


Najbolji prijatelj
Vaša srodna duša uistinu je vaš najbolji prijatelj. S njima se možete smijati i plakati. Volite provoditi vrijeme zajedno i uvijek ste tu jedno za drugo. Svaki zdrav odnos temelji se na duboko povezanoj povezanosti i prijateljstvu. Baš kao što biste trebali raditi na svojoj romantičnoj vezi, tako biste trebali raditi i na prijateljstvu, piše Society19.


FOTO/Unsplash

FOTO Unsplash


Brinu za vas


Brine li za vas kad ste bolesni? Je li tu da vam pomogne kada imate problema s automobilom ili vam je loš dan? Vaša srodna duša istinski brine o vama i vašoj dobrobiti. Nikada vas ne dovode u opasne situacije ili ne čine nesigurnima. Oni se također brinu o vašim osjećajima i izlaze van s ciljem da vam to pokažu. Briga dolazi na mnogo načina, poput iznenađenja uz kavu za lošeg dana ili jednostavno pitanja o vašem danu.


Motiviraju vas


Srodna duša će vas uvijek motivirati i podržati vas u svim ludim stvarima koje život može baciti na vas. Također se ne boje razgovarati s vama kako bi vam pomogla da postanete bolji. Također je važno kako se osjećate kad provodite vrijeme s tom osobom.  Vaš partner vam uvijek treba pomoći da izgradite sebe i nastojanju da postanete bolji, a ako oni to ne rade, vjerojatno je da ta osoba nije namijenjena vama. Okružite se onima koji vam žele pomoći u rastu!


Radujete se što ćete s njim podijeliti svoje pobjede i poraze


Bez obzira jeste li imali najbolji dan ikad ili onaj najgori do sada, tu vijest želite prvo podijeliti sa srodnom osobom. Uostalom, vaša srodna duša osoba je koja vas razumije kao nikoga drugog i u kojoj možete pronaći utjehu i podršku. Ako s partnerom neprestano dijelite svoja postignuća i gubitke, to znači da se osjećate sigurno slaveći i pronalazeći utjehu u njima u isto vrijeme.


FOTO/Unsplash

FOTO Unsplash


Smiruje vas kao nitko drugi


Sreća je smijeh. Sposobnost da prolazite kroz život uz smijeh s partnerom je toliko važno! Život može biti težak, nepravedan pa čak i bolan, zbog čega je toliko važno pronaći tog nekoga kome se možete smijati. Iako su ozbiljni trenuci jednako važni, ništa ne može pobijediti terapiju smijehom. Uostalom, život je prekratak da bi ga se uzimalo previše ozbiljno.


Slušaju vas


Svi želimo da nas se čuje i razumije. Vaša srodna duša zna da su vaši osjećaji, misli i ideje važni; prema tome, uvijek ih slušajte kad pokušavate komunicirati s njima. Sjetite se da je biti dobar slušatelj dvosmjerna ulica, a trebali biste slušati i svog partnera kad pokušava komunicirati s vama.


FOTO/Pexels

FOTO Pexels


Poštuju vas čak i kad se svađate


Ponekad su argumenti, neslaganja i nesporazumi neizbježni. Svaki se par svađa s vremena na vrijeme. Međutim, uvijek biste to trebali činiti s poštovanjem. Vaša srodna duša nikada vas ne bi degradirala, namjerno povrijedila ili pokazala nepoštovanje kad se vas dvoje svađate. Vaša srodna duša želi rješenje s kompromisom i razumijevanjem. Ako partner ikad učini da se osjećate nesigurno ili degradirano kada se svađate ili ne slažete, onda ta osoba nije za vas.


Nježni su prema vama


Vaša srodna duša uvijek je nježna prema vama i vašim osjećajima. Strpljivi su kad pogriješite i shvatite da se trudite. Uvijek su suosjećajni i ljubazni, čak i kada imaju teške razgovore.


FOTO/Pexels

FOTO Pexels


Oni vas uvijek biraju


Život može biti vrlo nepredvidiv, a ponekad moramo birati. Bez obzira na to je li između vas daljina ili neke druge prepreke, srodna duša će vas uvijek odabrati na kraju. Biranje nekoga bez obzira što znači da ste se voljni suočiti s poteškoćama zajedno, a ne odvojeno, upravo to će učiniti vaša srodna duša. Iako smo svi ljudi i možemo sumnjati, vaša srodna duša uvijek će vas izabrati na kraju dana, usprkos njihovim strahovima.


Bezuvjetno vas voli


Bezuvjetna ljubav nema ograničenja. Uvijek se nada najboljem, bira ljubaznost i nježnost. Uvijek daje, bori se za budućnost i podržava. Vaša srodna duša bezuvjetno će vas voljeti usprkos bilo kakvim preprekama.


Vaša srodna duša je netko s kim vidite svoju budućnost. To je vaš najbolji prijatelj za koji se odlučite boriti zauvijek. Vaša srodna duša je netko s kime se možete zabaviti u trgovini. Netko se želi probuditi svako jutro i pripremiti doručak. Vaša srodna duša jednostavno razumije vaše srce i čvrsto ga, ali nježno drži.