Užas

Snimala video za Instagram pa zadobila opekline trećeg stupnja

Mija Dropuljić

FOTO: IG@abbiequinnen

Eksplodirala je staklena boca.Britanska plesačica i influencerica Abbie Quinnen (23) je tijekom snimanja lifehack videa za Instagram doživjela toliko teške ozljede da dvije godine ne smije izlagati kožu suncu. 


Abbie je s dečkom, plesačem i koreografom Alexom Josephom Prichardom (26), trebala snimiti kratki video za svoj Instagram profil. U tom videu je htjela demonstrirati kako možete staklenu bocu podijeliti na dva dijela i nakon toga je iskoristiti kao vazu. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Fabulous (@fabulousmag)

Trik leži u tome da se konop uroni u zapaljive kemikalije koje se omotaju oko boce i nakon toga se zapale. No, nešto što je trebalo biti samo dobra zabava krenula je posve po krivu. 


Boca je eksplodirala Abbie u lice te je ona zadobila opekline trećeg stupnja na licu, glavi, desnoj ruci i gornjem dijelu tijela. U bolnici je imala čak tri transplantacije kože te se srećom dobro oporavila.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Abbie Quinnen (@abbiequinnen)Za britanski Sun je objasnila kako se plesačima sve vrti oko toga kako izgledaju pa joj je stoga bilo teško nositi se s činjenicom da je zadobila tako teške ozljede. 


Umjesto omiljenih bikinija, crop topova i haljinica, Abbie narednih godina mora kožu štiti od sunca. Trenutno prolazi terapiju laserom kako bi se umanjilo crvenilo kože. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Abbie Quinnen (@abbiequinnen)*Važno je napomenuti da videe koji sadržavaju potencijalno opasne kemikalije  svakako treba izbjegavati snimati kod kuće i bez stručnog nadzora.