Oda obljetnici

Slavljenička kampanja brenda Delight slavi 12 snažnih žena

Life

FOTO: Matea Smolčić Senčar

FOTO: Matea Smolčić Senčar

Prekrasne žene stale su ispred objektiva i uveličale modnu priču koja slavi ženstvenost

Osim što je široj javnosti poznat po savršeno krojenim odijelima i kaputima, hrvatski brend DeLight uživa naklonost brojnih klijentica posljednjih pet godina od pojave na hrvatskoj modnoj sceni.


Upravo je to bio povod snimanja najnovije kampanje u kojoj se našlo 12 prekrasnih žena koje uz brend stoje od njegovog osnutka. Svojevrsna oda obljetnici, ovjekovječena je fotografijama snažnih žena koje na sebi nose prepoznatljive DeLight komade, koji su ujedno kroz godine obilježili sam brend, a i dan danas su aktualni i bezvremenski.

Kampanja je u biti koncipirana kao modni kalendar, pri čemu svaka od žena predstavlja mjesec u godini. 6 javnosti poznatih žena, voditeljica i glumica te 6 uspješnih poslovnih žena, savršeno su se snašle pred objektivom i budnim okom Matee Smolčić Senčar. 


Voditeljica Jelena Glišić, glumice Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Tara Rosandić, Sanja Vejnović i Bojana Gregorić Vejzović od samih početaka prate DeLight i Ivana Friščića te tvrde da se u njegovim kreacijama osjećaju ženstveno i moćno. Oduševljenje ne skrivaju i nisu skrivale ni uspješne poslovne žene – Martina Bračić, Lidija Aladin, Marija Huha, Željana Bolanča, Slađana Divjak i Andrea Romić Nikolić.

Već pet godina, svi DeLight komadi izrađeni su od najfinijih prirodnih tkanina vrhunske kvalitete. Preciznost izrade vidljiva je u svakom šavu i samim time postaje luksuz koji je prenosiv s generacije na generaciju.

„Ovo je kampanja koja je okupila 12 žena koje su svojom energijom, prisutnošću i ljubavi prema DeLightu, uvelike uljepšale i obilježile njegovo postojanje.


Ovo je posveta petogodišnjem radu i zaista sam sretan što uz sebe imam prekrasne klijentice, snažne i uspješne žene od kojih je svaka u svojoj svakodnevici najbolja verzija sebe, a sve uz pomoć DeLighta koji uvijek slavi ženstvenost i daje im dodatnu dozu samopouzdanja“, dodaje Ivan Friščić, vlasnik DeLighta.

Za fotografije zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za postprodukciju Matea i Iron-I-ja, dok make up potpisuju Petra Sever i Mihaela Dodić. Za frizure modela bila je zadužena Danijela Pušeljić (Kosa & Parrneri).


Artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLight trgovini u Vlaškoj 6 u Zagrebu, a sve novosti uvijek možete saznati i putem službene Instagram i Facebook stranice.