Beauty poligraf

Slađana Ostić otkriva da joj mama nije dala eksperimentirati s frizurama. Ipak je mama uvijek u pravu

Mija Dropuljić

FOTO: Slađana Ostić

FOTO: Slađana Ostić

Slakipalaki otkriva svoje beauty tajneSlađana Ostić, na Instagramu poznatija kao Slakipalaki, ubraja se među naše najpoznatije modne i beauty influencerice. Njen profil odiše zaraznom pozitivnom energijom, opušten je i zove na uživanje. Slađana na njemu ne plijeni poglede samo svojim modnim kombinacijama nego i svojim frizurama, manikurama i make upom. Posjeli smo Slađanu za naš beauty poligraf kako bi otkrili sve njene tajne. 


Kao mala, krala sam mami šminku… (da/ne) Da 🙂


Počela sam se šminkati kada sam imala 14 godina i najdraži make up proizvod mi je bio Nivea sjajilo u nekoj smeđoj boji.

Svi smo tijekom odrastanja imali svoje beauty failove. Moj je bio… Kombiniranje pretamnog ruža i preeeviše crne olovke za oči. 


Kao mlađa sam slijepo vjerovala u __  beauty savjet/ritual/proizvod, a ispostavio se da sam bila u krivu. Sve moguće maske za kosu od sastojaka koje možeš pronaći u svom hladnjaku. Više bi se namučila ispiranjem istih nego što su mi njegovale kosu 😀


Priznajem, šminku ___ skidam svaku večer (da/ne) Daa! I kad sam najumornija!


Beauty proizvode kupujem koliko često? Otprilike jednom mjesečno.Najviše novaca trošim na… preparativnu kozmetiku! Serume, kiseline, kremice i sve ostalo 🙂


Proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoj skin care je… Simple maska za lice koja mi je spas za hidrataciju!


Proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoj make up look… Aura rumenilo u sticky!Kosu obavezno njegujem s… Garnier Hair Food maskom. Ona se može koristiti i kao regenerator i kao maska pa kombiniram. Kosa mi je bude divno mekana. 


Moja najgora i najbolja frizura bila je… Sva sreća, mama mi nikad nije dala da eksperimentiram s frizurama tako da nemam faze koje želim zaboraviti. Najbolja faza mi je kad mi se kosa kovrčala sama od sebe, ali ne uspijevam vratiti svoje kovrče više.


Kada bih imala hrabrosti, ošišala bih se… Možda bi si napravila šiške, ali znam da bi to brzo požalila tako da se nikad ne odvažim na to.Beauty proizvod koji me posve neočekivano oduševio je… Essence gel za obrve.


Beauty proizvod koji me posve razočarao je… YVS ruž koji je bio grozno pigmentiran. 


Omiljeni make up brend… Jako volim Aura kozmetiku Omiljeni skin care brend… Simple 


Omiljeni brend za njegu kose… Garnier


Moj najdraži parfem je… Chanel MademoiselleNokte obožavam… Kratke i u nekoj tamnoj boji


Kada idem na putovanje, obavezno u svojoj kozmetičkoj torbici nosim… Sve!


Beauty savjet u koji se kunem je… Obavezno skidati šminku i nositi SPF50!