L'ADRIA Travel Essentials

Skin care u travel veličini: Kozmetička torbica koja rješava vaše putne probleme

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Brend L'ADRIA proslavio je prvi rođendan uz najljepši ljetni asesoarBrend L’ADRIA nedavno je proslavio svoj prvi rođendan. U samo godinu dana proizveo je ne samo proizvode u koje su se zaljubile Hrvatice svih uzrasta već je ostavio pečat i kao društveno odgovoran brend: akcijom prikupljanja sredstava za borbu protiv ženskih karcinoma uz udrugu SVE za NJU te usvajanjem dupina i donacijama Institutu Plavi svijet. Kako onda najbolje proslaviti ove uspjehe? Upravo novim proizvodom!


Uz osluškivanje želja kupaca, koje su vječni izvor inspiracije za proširivanje osnovne linije za njegu kože, brend L’ADRIA osjetio je potrebu ponuditi nešto jednostavnije i praktičnije. Budući da ekološki optimalna pakiranja nisu idealno rješenje za putovanja, njihov novi proizvod odgovor je na problem pakiranja vaših najdražih proizvoda za njegu kože za mnogobrojne avanture kojih ljeti ne nedostaje.


Predstavljaju L’ADRIA Travel Essentials, luksuznu kozmetičku torbicu s pripremljenim rutinama njege kože u travel veličinama.

Regenerativna svojstva Jadranskog mora koja utječu na naš duh i tijelo L’ADRIA je pretočila u proizvode koji se nalaze u ovoj torbici. Poštujući posebnost svake kože, L’ADRIA je omogućila da torbicu Travel Essentials (449-499 kn) možete birati prema svojem tipu kože – baš kao što birate kutije L’ADRIA SEAcrets. Bilo da se odlučite za torbicu za suhu, normalnu, masnu, mješovitu do suhu ili mješovitu do masnu kožu, proizvodi dolaze u originalnim ambalažama, ali u manjoj mililitraži – od 5 do 15 ml.


Luksuzna torbica izrađena je od prirodnih i biorazgradivih materijala: bambusovih vlakana koja daju dašak glamura zahvaljujući blagom presijavanju koje podsjeća na svilu. Ovakvim odabirom materijala L’ADRIA svakako potvrđuje status ekološki najosvještenijeg hrvatskog brenda za njegu kože. Prekrasna tirkizna boja torbice inspirirana je čistoćom Jadrana, dok dizajn imitira valovima rasplesane morske alge, koje su zvijezde proizvoda L’ADRIA. Prednost je ove kozmetičke torbice i njezina veličina, koja vam omogućuje da u nju sigurno pohranite ne samo sve travel size proizvode već i full size proizvode za vaš tip kože. Također sadržava elastične trake koje osiguravaju da travel size proizvodi ostanu na svom mjestu. Budući da je ljeto dinamičan period kretanja i uživanja, torbica je zamišljena kao vaš idealan ljetni suputnik; čvrsta i kvalitetna izrada omogućit će vam da je nosite kao torbicu za plažu, ali i dnevni clutch za bruncheve, after beach partyje, kratke izlete i slično.


Kozmetička torbica L’ADRIA Travel Essentials prodaje se ekskluzivno na www.ladria.hr, a dodatna pogodnost za kupce besplatna je dostava. Količine nisu ograničene, no očekuje se poprilična navala pa brend L’ADRIA poziva da svoju novu najdražu kozmetičku torbicu svakako nabavite na vrijeme.