Tattoo trendovi

Neodoljive sitne tetovaže su apsolutni hit. Otkrile smo na što treba obratiti pozornost prilikom odabira mjesta za ovaj detalj

Dijana Ljubanović

Foto: iStock

Foto: iStock

Tetovaže na prstima, zglobovima, gležnjevima ili bokovima savršen su dodatak vašem stilu i izraz osobnosti na artistički način.Sitne tetovaže su najslađi i sve popularniji tattoo trend. Ovakve tetovaže su odličan izbor ako niste sigurni u velike tetovaže i motive koji prekrivaju veći dio tijela, ako želite likovna djela koja se lako mogu sakriti ili jednostavno volite trend sitnih tetovaža.


Postoji toliko mnogo stvari koje trebate uzeti u obzir kada razmišljate o sitnoj tetovaži. Važno je obratiti pažnju na položaj, liniju, stil, čak i boju, piše Society 19.


Pogledajte najnovije trendove u svijetu sitnih tetovaža i otkrijte koje vam se najviše sviđaju!


Prsti
Jedan od najpopularnijih položaja za sitne tetovaže nalazi se na rukama i prstima. Ima smisla odabrati ovaj položaj za tetovažu koje će se pretvoriti u mali i intiman detalj, a možda će biti na mjestu koje možete vidjeti svakodnevno.


Poput većine sićušnih tetovaža, umjetničko djelo na prstima može biti podsjetnik na nešto važno, vjerske simbole, pojednostavljene slike ili simbole, brojeve ili slova. Prsti su sjajno mjesto za malu tetovažu jer se savršeno uklapaju u malu površinu.


FOTO/Pexels

FOTO/Pexels


Zglob


Još jedno popularno i lijepo mjesto za vašu sitnu tetovažu. Zglob je dobro mjesto, ne samo da omiljeni motiv viđate svaki dan, već i da ga pokažete cijelom svijetu.


Za razliku od prstiju, zglob ima malo više prostora za riječ, kratak citat ili veću sliku ili simbol. Kao i na prstima, svoju malu tetovažu možete staviti na prednju, stražnju, bočnu ili bilo koju drugu stranu zloba, što će vas učiniti jedinstvenim.


FOTO/Pexels

FOTO/Pexels


Gležanj za suptilne tetovaže


Ukoliko ste u potrazi za mjestom gdje ćete svoje tijelo ukrasiti suptilnim detaljem, gležanj je sjajno mjesto. Taj se položaj najčešće upotrebljava za simbole, slike ili skice, jer doista nećete moći pročitati nešto što je tako nisko pozicionirano


. Također, ovo je mjesto jedno od osjetljivijih ili bolnijih područja jer je blizu mnogih kostiju i tanke kože, zato samo budite spremni!


FOTO/Pexels

FOTO/Pexels


Bokovi su intiman položaj za tetovaže


Ovo je definitivno osoban, intimni položaj sitnih tetovaža. Samo ćete biti u mogućnosti to pokazati značajnim osobama ili u kupaćem kostimu, što je potpuno u redu. No, ako svakodnevno tražite nešto što biste mogli pokazati, to vjerojatno nije najbolji izbor.


Međutim, super je slatko i odlično je za tetovirati neku posebnu riječ ili simbol koji vam puno znači. Također je sjajno za nešto slatko ili lijepo poput cvijeća. Što god stvarno želite, ovdje će izgledati sjajno.


View this post on Instagram

A post shared by Carla R. (@circatattoo) on