Bizarna obiteljska priča

Sestru blizanku napali jer se nije udebljala za vjenčanje svoje sestre

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Bila je mršavija od mladenke, a nije “smjela”Jedna žena je optužena da je zasjenila svoju blizanku na njenom vjenčanu jer se nije udebljala kako bi imala istu kilažu kao i sestra mladenka. 


Vjenčanje se ubraja među najvažnije dane u životu mnogih. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da taj dan bude savršen. Neki idu toliko daleko da smatraju da se drugi moraju udebljati kako slučajno ne bi bili mršaviji od sretnog para. 


Kako Mirror piše to se dogodilo jednoj ženi koja je svoju priču ispričala anonimno. Istaknula je kako je prije pandemije koronavirusa uvijek vježbala sa svojom sestrom blizankom te su uvijek imale isti konfekcijski broj. Nažalost, za vrijeme lockdowna to nisu više mogle. I dok je ona nastavila vježbati, sestra je prestala. 
U svibnju je njena sestra imala svoj veliki dan, odnosno vjenčanje. Kada je ugledala svoju sestru koja je i dalje u odličnoj formi, mladenka ju je optužila da je namjerno htjela ukrasti pažnju te izgledati bolje od nje. 


Na Redditu je žena objasnila kako je mlada doslovno imala živčani ispad. Ona je sestri odgovorila da se za vrijeme lockdowna trebala dići sa svoje stražnjice i vježbati, a ne očekivati od drugih da samo leže, ništa ne rade i debljaju se. To je situaciju samo pogoršalo.


Njena priča je prikupila mnogo simpatija i razni komentari ističu kako ona nije napravila ništa loše te da ne smije imati grižnju savjesti. No, to ne umanjuje činjenicu da umjesto je uživala u vjenčanju svoje sestre blizanke, ona je cijelo vrijeme imala grižnju savjesti.