
Foto: Facebook Sabbia
Ove subote u popularnom crikveničkom restoranu čekaju vas dojmljive gastro priče.
povezane vijesti
Sabbia restaurant, pizzeria & bar za svoje je goste ove subote (28.10.2023.) s početkom u 20:00 pripremila dojmljivo gourmet dinning iskustvo. Smješten uz samu crikveničku obalu, restoran je nadaleko poznat po izrazito ugodnom interijeru i eksterijeru, a konstantno nadopunjavanje gastro ponude svrstava ih u kategoriju omiljenih kulinarskih oaza pravih gurmana iskusnoga nepca.
Svoj će inovativni meni u subotu predstaviti poznati splitski chef Mario Mandarić kojeg krase brojne titule (i tetovaže), a prema najavi restorana, na meniju će se pronaći rapsodije okusa stvarane od namirnica kao što su kombinacija cikle, skute i jabuke, zatim datulje i kvinoje, gljiva, cvjetača, vanilija i meda. Nećemo vam sada otkrivati kako se ova jela stapaju okusom, mirisom i izgledom jer to je na vama da otkrijete ove subote uz ovo posebno gourmet dinning iskustvo.
Zero Waste koncept
Chef Mario Mandarić nalazi se i na popisu prestižnog časopisa Forbes koji ga je u travnju uvrstio na europski popis 30 najutjecajnijih ljudi mlađih od 30 godina. Razlog tomu je projekt Food Waste Awareness kojeg je pokrenuo u Engleskoj kao pobornik “zero waste” koncepta i protivnik bacanju ostataka hrane jer se i od njih može napraviti vrhunsko jelo.
Profesionalni uspjeh kojeg je postigao u deset godina karijere zaista je impresivan jer je Mandarić kuhao od Tajlanda preko Engleske do Lijepe Naše u najboljim svjetskim restoranima s Michelinovim zvjezdicama nakon kojih se ipak vratio svojim korijenima.
Doista impresivan način provođenja subote, zar ne?
Gourmet dinning experience by Mario Mandarićdatum i vrijeme: 28.10.2023. u 20:00 cijena: 60 eura po osobi rezervacija: +385 97 6585 958 adresa: Strossmayerovo šetalište 50 B, Crikvenica |