Samo jedan sastojak je potreban

Rosé Slushy je piće koje želimo piti cijelo ljeto, a evo kako ga napraviti

Mija Dropuljić

Slushie

Slushie

Ovo piće će oduševiti sve vaše prijateljice i garantira izvrsnu zabavu tijekom ljetnih večeri.Napokon je stiglo vrijeme kada možemo bezbrižno sjediti na svojoj terasi (a zbog korone smo je tako sredili da izgleda bolje nego ona našeg najdražeg kafića) i uživati i nekom rashlađenom piću. Ove sezone vam je potreban samo jedan sastojak (da, dobro ste pročitali, samo jedan) i instafriendly čaša (dobro, možete i bez nje) i vaše najdraže društvo. 


Volimo dobar koktel, pogotovo ljeti kada su temperature visoke, a potrebno nam je dobrodošlo osvježenje. No, često se dogodi da nemamo sve te sastojke kod kuće. Za Rosé Slushy piće potreban vam je samo jedan sastojak – Rosé po vašem izboru. I veoma jednostavan je za izradu. Pa krenimo. 


Ulijte vino u posudu koja je sigurna za zamrzivač. Obavezno treba imati poklopac jer će vino brzo oksidirati. Imajte na umu da što je veća posuda, to će se vino brže smrznuti. Računajte da vam je potrebno par sati, ovisno o posudi.
Nakon što se vino smrznulo, izvadite ga iz zamrzivača i uz pomoć žlice ili noža ga smrvite/narežite na male komadiće. Ako ste smrznuli veću količinu, pomoći će vam štapni mikser ili blender.


Rosé Slushy poslužite u slatke manje šalice uz obaveznu slamčicu. I, gotovo! Najslađe ljetno piće je spremno za konzumaciju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Happy Tap Mobile Bar (@happytapbar)