Bucket hat je opet IN

Ribički šešir je postao poželjan modni dodatak. Evo gdje ga kupiti

Life

FOTO: Danijel Galić

FOTO: Danijel Galić

Modni dvojac ELFS predstavio traženi modni dodatakIako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale, a danas ga čini se, ponovno nose svi.


Ovaj funkcionalni šešir trenutno jedan od najpopularnijih modnih dodataka, ali je isto tako jedan od onih trendova koji ili volite ili mrzite. Modni dvojac ELFS predstavili su svoju viziju ovog traženog modnog dodatka.Kako nositi moderne ribičke šešire?


Možete ga nositi u ležernim kombinacijama ili se odlučiti za formalniji look. Naš prijedlog je da se odvažite i tzv. bucket šešire nosite sa poslovnim i casual kombinacijama te koktel haljinama. U ovoj stilskoj igri sve je dopušteno jer ovakve kape donose kulerski efekt i daju dojam ležernosti svakoj  vašoj odjevnoj kombinaciji.

ELFS šeširi dolaze u nekoliko različitih materijala i boja, od kojih možete birati između onih upečatljivijih od sjajnog zlatnog, plavog ili narančasto prošivenog materijala, metalik zelenog ili najjednostavnijeg crnog koji paše na sve vaše modne kombinacije.Odabrani modeli iz nove kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na našem web shopu.