Retro

Reserved je predstavio kampanju za jesensku kolekciju. Stvarno ima odličnih komada

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

U novoj kolekciji dominira vintage talijanski stilRujan je po pitanju mode uzbudljiv mjesec. Možda si ne možemo priuštiti dizajnerske komade, no i high street bredovi znaju ponuditi uistinu stylish kolekcije. 


Upravo jedna takva stiže s potpisom brenda Reserved koji nije samo oduševio komadima nego i samom kampanjom. Kroz cijelu kolekciju se proteže nostalgija i retro stil koji nas asocira na talijansku modu prošlih desetljeća. Široki krojevi koji ipak ističu ženstvenu stranu, šljokice, karo uzorak, velike mašne i puf jakne, zemljani tonovi, ali i jarke pink i zelene nijanse koje čine okosnicu kolekcije. 


U retro duhu je i sama kampanja koja je snimana u prirodi na jednom izletištu, a u fokusu je voda. Bablje ljeto u talijanskom duhu!

Kolekcija obiluje komadima za svaki dan, bilo da idete na posao ili planirate popodne uživati u kavi na terasi omiljenog kafića. Tu su i haljine i suknje u koje ćemo rado uskočiti za večernja druženja. 


Ne nedostaju ni modni dodaci. Štikle su tanke, ali i malene, prevladavaju ravne cipele, a torbice su stvorene za sve svakodnevne obveze.