NORMAL

Brend seks igračaka traži osobe za testiranje. Rad od doma, zadovoljstvo garantirano

Life

FOTO: IG@normalco

Novi brend seks igračaka otvorio natječaj za posaoAko ste u potrazi za zanimljivim poslovnim promjenama, želite raditi od doma i pri tome doživljavati pravo zadovoljstvo, možda je ovaj oglas stvoren za vas. 


Sve više rastuće tržište seks igračaka postaje bogatije za novi brend. Stiže iz Australije, zove se NORMAL i promovira poruku da je posve normalno koristiti seks igračke. Zbog toga ne trebamo osjećati stigmu niti ikakav stres, samo uživanje. 


NORMAL je na tržište stigao ovaj mjesec. U svojoj ponudi nudi high-tech seks igračke dizajnirane za svako tijelo. No, to zapravo nije ono što je toliko zanimljivo kod ovog brenda. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Normal (@normalco)

Dobra vijest je da brend traži svog prvog “chief product tester”. Benefiti ovog radnog mjesta je svakako rad od doma. Ali onaj najvažniji je što ste plaćeni kako bi doživjeli orgazam. Uz to zadržavate sve seks igračke koje ste isprobali. Može li bolje?


Prijašnje iskustvo nije potrebno. Jedino što brend traži je sigurnost i slobodu prilikom izražavanja što vam paše, a što ne tijekom korištenja seks igračaka. Uz to trebate biti sigurni u vlastitoj koži kada je seks u pitanju. Ili bolje rečeno doživljavanje orgazma. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Normal (@normalco)Prilikom testiranja zaposlenik treba obratiti pozornost ne samo na svoj vrhunac nego i na teksturu, izgled, jačinu, vibracije, buku i druge tehničke oznake pojedine igračke. 


Ako ste zainteresirani za promjenu posla, prijave su otvorene 🙂