Za prirodan izgled

Puno bolja opcija od crne – ova maskara stoji baš svakome

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Crna maskara jedna je od osnovnih stvari u svakoj kozmetičkoj torbici, ali postoji jedna boja koja mnogim ženama laska bolje od stroge crneZa svakodnevne obaveze i prilike svi želimo prirodan izgled, zar ne? Trend “no make up” još uvijek je velika stvar i žene diljem svijeta vole pokazivati ​​svoju prirodnu stranu.


Malo rumenila, dobra maskara, suptilno sjajilo za usne i prirodan make up je gotov. Kako trepavice ne bi izgledale kao crne umjetne (pogotovo kod plavokosih žena), već se prilagodile prirodnom izgledu, sada mijenjamo boju maskare.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Claire (@beautyandlechic)

Smeđa maskara je do sada definitivno bila podcijenjena! U drogerijama smo uvijek do sada ciljano išli na crnu varijantu, dok smeđa maskara daje puno prirodniji izgled.


Naše trepavice po prirodi nisu tamno crne. Umjesto toga, one su tamne do svijetlosmeđe, kod nekih žena čak i plave. Jak kontrast koji stvara crna maskara često izgleda mnogo neprirodnije nego što mislimo. Crna maskara je naravno i dalje odličan izbor za posebne prilike i slavlja. Stavlja oči u središte pozornosti i još više naglašava trepavice, ali ako volite prirodan izgled, odaberite maskaru u smeđoj boji.


Gotovo da nemate osjećaj da su oči našminkane, ističe prirodne trepavice te ih malo produljuje i podebljava ne stvarajući prejak kontrast.Želite li upotpuniti prirodan izgled, odaberite nježnu BB kremu umjesto teškog pudera i vrhom prsta nanesite kremasto rumenilo na obraze i usne.


Prozirni gel prirodno oblikuje obrve i lagani make up je gotov u trenu!