Ljetni dress code

Prozračni laneni komadi iz H&M-a koji najbolje opisuju ljeto. Želimo ih sve!

Dijana Ljubanović

FOTO/H&M

FOTO/H&M

Lanena haljina i volani, pravi su dress code za romantične ljetne trenutkeNe postoji niti jedan drugi materijal koji bolji opisuje ljeto od lana.


Prozračan, lagan i ugodan na koži pretvara svaki modni komad u čisto uživanje. Kada se sunce popne visoko na nebo, a temperature zažare ulice, nema boljeg načina za feelgood modni stil od lanenih haljina, kombinezona ili prostranih, prozračnih košulja.


Uz to što je riječ o prirodnom materijalu koji godi koži, on tako dobro stoji uz preplanulu put i prirodno posvijetljene pramenove kose koje je uredila kombinacija sunca i soli. No, ukoliko za žega ipak morate biti na poslu, lanena odijela, pametan su izbor. Win win odabir jer ćete izgledati otmjeno, profinjeno, ozbiljeno, ali ćete se i osjećati odlično. Nećete brinuti o tome jeste li se zalijepili za materijal odijela ili košulje već ćete s lakoćom preživjeti još jedan radni dan usred ljetne sezone.


Lanene kombinacije iz H&M-a idealne za ljetno modno savršenstvo
Ono što nam se posebno sviđa kod lanenih izdanja je njihov romantični karakter i nonšalantnost. Nemoguće je izgledati uštogljeno uz lanenu košulju i blejzer. Ima nešto tako cool u tom spoju koji svakome dodaje dašak boemstva. A kombinacija volana i lanenih haljina? Božanstveno. Već zamišljamo kako trčimo pješčanom plažom, bosonoge, u predvečerje. Lanena haljina i volani, pravi su dress code za takve ljetne trenutke.


Šetnja gradom i upijanje mirisa i. boja ljeta, najbolje pristaje uz haljine na koščanje. U njima, uz šešir i ceker, spremne ste za scenu nekog romantičnog filma iz Toskane.


I dok tako sanjarimo o divnim lokalitetima koje bismo rado obišle obučene u čarobne modne komade s polica H&M-a, u nastavku smo izdvojile sve one komade koji bi tako dobro “sjeli” u prtljagu za godišnji odmor i učinili ga još boljim. Jeste li spremne za odabir lanenih kombinacija u kojemu je savršen estetski dojam zajamčen?


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M


H&M

H&M