The Elf x I Heart Revolution kolekcija

Pronašli smo najljepšu božićnu make up kolekciju. I vilenjaci je vole

Mija Dropuljić

FOTO: Revolution

FOTO: Revolution

Stigla je kolekcija inspirirana poznatim božićnim filmomVeć sredinom studenog počinjemo polagano odbrojavati do adventskog doba, vrijeme slatkog iščekivanja koje je ispunjeno mirisom cimeta i klinčića, šljokicama i blještavilom. To je vrijeme kada uz omiljene keksiće i kuhano vino gledamo najdraže božićne filmove, a među njih se ubraja i “Vilenjak” s Willom Ferrellom u glavnoj ulozi. 


Prije nego krenete po sto i jedan put gledati ovaj film, donosimo fantastičnu vijest – lansirana je Elf make up kolekcija. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli I Heart Revolution (@iheartrevolution)

Kolekcija pod nazivom The Elf x I Heart Revolution kolekcija inspirirana je kultnim božićnim filmom, a to je vidljivo kroz ambalažu i odabrane boje. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli I Heart Revolution (@iheartrevolution)Kolekcija se sastoji od čak 20 proizvoda koji su toliko raznoliki da uistinu svatko može pronaći nešto za sebe. U asortimanu se nalaze sjajila za usne, high lighteri i palete sjenila za oči, a neizostavne su razne četkice i kistovi za šminkanje i setovi za tuširanje. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli I Heart Revolution (@iheartrevolution)Proizvodi se mogu kupiti pojedinačno, ali i u setovima koji su fantastična opcija za božićni poklon. Osim odlične ambalaže, pažnju privlače i nazivi samih proizvoda. Mi znamo što želimo ispod bora.