Poigrajte se sa tušem

Proljetni beauty trend: Double winged eyeliner

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Vodeći make up trend za očiDolaskom ljepših dana i toplijeg i sunčanog vremena sve više boravimo izvan svog doma. Korona nas je zadržala doma gdje se i nismo baš pretjerano puno šminkali. No, uživajući na suncu i terasama omiljenih kafića i restorana, ponovno smo se uhvatili svoje kozmetičke torbice. 


Ako ovog proljeća želite isprobati nešto novo po pitanju šminkanja, imamo savršen make up trend. U pitanju je jedan od vodećih načina šminkanja očiju ovog proljeća – double winged eyeliner. 


Priznajemo, na prvu i sami naziv zvuči komplicirano. No, ne morate se bojati, u pitanju je tek nanošenje tuša za oči u dvije izražene crte. 
Dobra vijest je što ovaj beauty trend ne diktira način na koji ćete nanijeti tuš za oči. Ono što je bitno jest da na oči nanesete dvije izražene crte, a gdje i kako ćete to učiniti, posve je na vama. 


To može učiniti tako da povučete glavnu crtu kod vanjskog ruba kapka te iznad povučete tek tanku crtu bez zatvaranja, odnosno punjenja luka. Tušem možete zaokružiti cijeli kapak od vanjskog do unutarnjeg ruba.


Možete nanijeti isprekidane crte. Ovaj beauty trend je stvoren za žene koje se vole poigravati sa svojim make up lookovima. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Makeup Artist | Vancouver (@benkobeauty)Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @elsactr.muaPogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nikki_Makeup (@nikki_makeup)Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)