Rasprava na mrežama

Profesionalna čistačica odbila usisati detalj u domu klijenta: ‘Da nekome plaćam da mi čisti, ovim bih bio razočaran’

S.M.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Ekipa na društvenim mrežama pisala je komentare iz različitih perspektiva.Profesionalna čistačica javnosti poznata pod imenom Ileana, podijelila je društvene mreže svojom objavom.


Kao čistačica radi u agenciji More Than Cleaning, a svojom izjavom da klijentima nije htjela usisati krevetić za psa, pošteno je posvađala korisnike društvenih mreža.


Krevetić za psa je odbila usisati uz objašnjenje da to njoj jednostavno nema smisla.
“Ako radite kao čistači, usisavate li krevete kućnih ljubimaca? Neovisno je li odgovor pozitivan ili negativan, obrazložite svoje razloge”, napisala je, a komentari su bili različiti.


“Ako ne čistiš krevet kućnog ljubimca, onda ne trebaš niti usisavati”, “Nisam čistač ali usisao bih. To je isto dio kuće koji treba biti čist. Usisavam ih i sam” te “Ako sam nekome platio da mi očisti kuću i nije usisan krevet za pse, bio bih razočaran”, neki su od komentara.


Neki su od usisavanja kreveta stigli do uspoređivanja zdjelica za vodu koju koriste kućni ljubimci sa suđem kojeg koriste ljudi, kazavši: “Ako se ne čiste zdjelice za vodu, može se stvoriti plijesan i ostalo što može štetiti životinjama.”


No, drugi koji obavljao posao čistača, nisu bili oduševljeni idejom usisavanja psećeg krevetića.


“Ne, to nije uračunato u naše usluge. To je posao vlasnika osim ako ne plati više”, “Nisam nikada jer klijenti to nisu očekivali” i “Ne bih, ali kada čistim onda prođem sve detalje s klijentom tako da ništa ne promakne”, stoji u komentarima koje prenosi Mirror.