Novi list x Women's Weekend

Pripremili smo galeriju s photo walla: evo tko je sve nasmijan pozirao tijekom našeg partyja

Sanda Milinković

Foto: Vedran Karuza, Ana Križanec

Foto: Vedran Karuza, Ana Križanec

Mnoštvo dobro raspoloženih poslovnih partnera, suradnika i prijatelja koji dugi niz godina podržavaju naše projekte, stalo je pred objektiv naših fotoreportera

Sinoć je u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti konferencija Women’s Weekend otpočela sa stilom – cocktail partyjem u organizaciji Novog lista.


Važne priče i projekte koje svakodnevno donosimo kroz naša tiskana i online izdanja, nastaju zahvaljujući brojnim partnerima, poslovnim suradnicima i prijateljima koji nas podržavaju na našem putu, a ovog puta odazvali su se na poziv da postanu dio jedne nezaboravne večeri pune pozitivnih vibracija.Sami događaj bio je svojevrsni uvod u drugo izdanje Women’s Weekenda, konferencije koja na jednom mjestu okuplja brojna zvučna imena regije ali i svijeta te istovremeno slavi, osnažuje i okuplja moćne žene.


Na konferenciji uzvanici i gosti imaju priliku iz prve ruke slušati, ali i biti dijelom rasprava o važnim i gorućim temama koje se tiču izazova, poslovnih uspjeha i svih ostalih tema s kojima se žene susreću svakodnevno. 


Riječki Muzej moderne i suvremene tijekom našeg je partyja postao mjesto okupljanja brojnih poznatih lica koja su uživali u neodoljivim kapljicama za koje su se pobrinuli Nikas, Aura, Tomaž Vina i Vinistra dok su slane i slatke zalogaje omogućili Mardešić, Kancelarija Brunch Bar i Cacao. Nakon neodoljivih koktela, pažljivo odabranih butelja vina i finger fooda, atmosferu je nastavio zagrijavati DJ Alen G., a potom je uslijedio koncert Matije Cveka & The Funkensteins. 


Mnoštvo dobro raspoloženih poslovnih partnera, suradnika i prijatelja koji dugi niz godina podržavaju naše projekte, poziralo je ispred objektiva naših fotoreportera, a foto-kutak kojeg je osmislila vrijedna ekipa Srebrnog koncepta, poslužila je kao savršena uspomena na večer dobrog raspoloženja i kao uvertira u početak konferencije Women’s Weekend. 


Tko je sve hrabro i nasmijano stao pred naše uvijek spremne fotoreportere, provjerite u velikoj galeriji.Toni Perinić, Ankica Kruljac, Lily Frbežar, Ana Šarić Fric, Saša Hujber


Nevena Rendeli Vejzović, Lisa Carmen Wang, Silvija Gerc, Ana Furlan


Mirela Terzić, Ankica Kruljac, Ana Furlan


Slavica Bakić, Toni Perinić, Ana Šarić Fric


Renata Lesica, Iva Sušić, Marija Zaputović, Antonia Svetina


Silvija Gerc, Marina Depolo, Petra KomadinaMarko Filipović

 Ana Furlan, Gorana Mance Brdar, Matija Cvek, Vanja Crnić


Ana Javor, Andrea Žagar Ban, Ana FurlanSaša i Nikolina Ivanović, Vedran Topalušić


Andrea Mešanović, Snježana Prijić Samaržija, Iva Sušić, Antonija Letica


Ana Furlan, Marko Ivančević


Ela Komlen, Tanja Janjatović, Nevia Skalnik


Slađana Škarić Radeljić s kolegicama


Doris Šajn, Iva Balen

 
Martina Radelja


Slađana OstićIva Sušić i Antonia Svetina


Adriana Mišković, Anite Gregorović, Silvija Gerc, Andrea Žagar Ban

 Saša Brusić, Ljiljana Ivetac, Andrea Žagar Ban, Davor Perović


Josipa Leko Šimić s prijateljicama


Gordana Kadoić, Jelena Batić, Andrea Žagar Ban


Sergej BožićIvan BiondićAna Holjar i Marijan Kanjer


Danijela Gračan


Ida PresterMarko Mataja Mafrici, Ermina Duraj, Alessandra Ban, Izabela Linčić Mužić

 


 
Dea Demić i kolegice

__


Posebno zahvaljujemo našim partnerima koji su podržali event: Jadrolinija, Spatium nekretnine, Nikas, Aura, Tomaž vina, Vinistra, Mardešić, Kancelarija Brunch Bar, Cacao, Srebrni koncept i Pizza Bar Krug.