Blagdanski duh

Prekrasni pokloni za najmlađe koji će im izmamiti osmijeh

Dijana Ljubanović

Što je veći i širi izbor, to je teže odlučiti. Ipak, mi smo si dali truda i istražili najcool brendove koji nude jednostavno neodoljive poklone za vaše najmlađe.Iz sezone u sezonu tržište djeci nudi sve više mogućnosti i igračaka koje će im pomoći da istraže svoje interese, stupe u kontakt s njihovim kreativnim stranama i izoštre svoje vještine, a pritom se zabavljaju. Za nadobudne znanstvenike postoje STEM igračke koje će im pomoći da nauče kodirati, izvoditi eksperimente ili saznati više o svijetu oko sebe. Za umjetničke tipove postoje igračke koje će im omogućiti da dizajniraju i kreiraju vlastitu modu ili da izrađuju umjetnine koje mogu prikazati u svojim sobama. Za trendi influencere postoje darovi koji će im pomoći u stvaranju “sadržaja” koji izražava njihovu jedinstvenu osobnost. A za najmlađe, sva igra je učenje, jer im pomaže da potaknu maštu i pokreću tijelo.


Što je veći i širi izbor, to je teže odlučiti. Ipak, mi smo si dali truda i istražili najcool brendove koji nude jednostavno neodoljive poklone za vaše najmlađe.


Možete vjerovati našim odabirima jer smo obratili pažnju i na kvalitetu i sigurnost, a zatim i na estetiku.


mala.igra
Na ovome mjestu ćete pronaći ručno rađene ljuljačke i igračke u raznim bojama koje će dječji dan učiniti sportskijim i zabavnijim! Izrađuje ih entuzijastična Jana, zaljubljenica u heklanje.


View this post on Instagram

A post shared by mala.igra (@mala.igra)View this post on Instagram

A post shared by mala.igra (@mala.igra)pikulica_


Ovdje ćete pronaći drvene igračke koje su praktične i prekrasne. Možda vam za oko zapnu i ručno rađeni ruksaci od prirodnih materijala, drveni baby gym, hodalice ili personalizirane ukrase koji će udahnuti život vašim uspomenama.


View this post on Instagram

A post shared by Pikulica (@pikulica_)View this post on Instagram

A post shared by Pikulica (@pikulica_)Adriaknots


Ručno rađene, pletene i heklane sitnice za dejecu uljepšat će njihovu sobicu, ali i cijelo djetinjstvo, učinit će bajkovitim.
Pinchtoys


Drvene igračke koje su zapravo i više od igračaka. Malene životinje na kotačima lako će postati najbolji prijatelji vaših najmlađih. I takve dinamične figure zasigurno će ih obradovati kada otvore poklon. Tu su i zvečke od prirodnih materijala. I sve izgleda tako filmski. Skandinavski stil unosi jednostavnost, ali i profinjenost u svaki komad dječjih poslastica ovog brenda.


View this post on Instagram

A post shared by @pinchtoysView this post on Instagram

A post shared by @pinchtoysArtdesignbytamara


Igračke kao najsimpatičniji likovi iz crtanih filmova. Nježne boje i ugodni materijali, razveselit će sve klince i klinceze. Zečići, srne i pingvini, unijet će vedrinu u blagdansko darivanje.