Galaktički portal

VIDEO Posjetila piramide pa sad tvrdi da ima nevjerojatne moći

S.M.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Da stvar bude još bizarnija, ako joj platite 75 dolara, pomoći će i vama da razvijete svoje posebne moći

Kolumbijska TiKTokerica Mafe Walker, tvrdi da je galaktički portal 2012. godine iz nje oslobodio energiju zbog koje može pričati sa izvanzemaljcima.


Sretna je što svoje sposobnosti može pokazivati uživo na televiziji, pojavljujući se u meksičkoj jutarnjoj seriji “Venga la Alegría” u kojoj objašnjava kako koristi taj galaktički portal da bi primala poruke.


Da stvar bude još bizarnija, ako joj platite 75 dolara, pomoći će i vama da razvijete svoje posebne moći, prenosi UNILAD.


@mafewalkerstarseed #lightlanguage #lightlanguagecodes #Portal #medium #starseeds #arcturian #pleiadian #sirian ♥️??#voiceeffects ♬ sonido original – mafewalkerstarseed


Njene izjave nisu prošle ispod radara na društvenim mrežama, a mnogi su je usporedili s Emanuelom Rose koja tvrdi da joj je dečko izvanzemaljac. Rose dodaje da unatoč njihovoj ljubavi, seks nije moguć jer bi je izvanzemaljske sposobnosti njezina dečka – ubile.


“Kada jednom probaš izvanzemaljca, zaboraviš na muškarce sa Zemlje. Svakome tko je zainteresiran za romantičnu vezu s muškarcem, ali mu je dosta spojeva, preporučila bih da započne hodati s izvanzemaljcem”, kazala je Rose.