Fast food dostava

Diler pokušao prokrijumčariti metamfetamine u burgeru

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Fast food hrana nikad nije imala neobičniji oblikKako bi svoje klijente uspješno opskrbljivao i u doba lockdowna zbog pandemije korone, jedan Australac je došao na “genijalnu” ideju. Pokušao je prokrijumčariti drogu u burgeru, a potrebne šprice u milkshakeu. Srećom, policija je prozrela njegove planove.


Kako Focus piše, Nova godina nije najbolje započela za 52-godišnjeg dilera iz Australije. Lokalna policija ga je uhitila kada je posjetio hotel u kojem su se u karanteni nalazili zaraženi koronavirusom. Tvrdio je da je došao donijeti nešto hrane.


No, muškarac je djelovao toliko nervozno da je privukao pozornost zaštitara koji su pozvali policiju. Policija je nakon detaljnijeg pretraživanja vrećice s hranom utvrdila da muškarac u vrećici nosi nešto posve neočekivano. U hamburgeru je, naime, pokušao prokrijumčariti 1,2 grama metamfetamina. To nije bilo sve. Policija je u milkshakeu našla četiri šprice.
Kasnije je policija otkrila kako je to bio modus operandi uhićenog 52-godišnjaka koji je pronašao načina kako da i zaražene od koronavirusa opskrbi s drogom.


Diler je uhićen i čeka ga optužba.