Blagdanska čarolija darivanja

PISMA SVETOM NIKOLI Pokloni za mališane koji će ispuniti sve njihove želje

Dijana Ljubanović

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Posjetili smo Tower Centar u potrazi za idealnim božićnim poklonima za najmlađe.Božić je u zraku. Možete li osjetiti miris medenjaka i cimeta? Velika količina ljubavi i topline preplavljuje svaki detalj svakodnevice i to je jednostavno fantastično. Kad se svemu tome pridodaju i pokloni umotani u šarene papire i mašne, onda je radost time veća. Djeca se zasigurno najviše raduju Božiću –  otvoreno ga i neskriveno obožavaju.


Nešto je u načinu na koji teku pripreme za taj poseban dan – zimska idila i hladan zrak koji štipa obraščiće, lampice, glazba i hrana. Sve je tako posebno i iskričavo pa je nemoguće ostati ravnodušan.


FOTO/Pexels

FOTO/Pexels


Sjećate se s kolikim ste entuzijazmom pisali pismo Djedu Božićnjaku i s nestrpljenjem čekali da vam svojim čarobnim saonicama dopremi željene poklone? Ostavljali ste kolačiće i mlijeko kako biste udobrovoljili sveznajućeg djedicu. Onda vam je zasigurno poznato da se s jednakim žarom i današnji malci pripremaju za Božić.
Prije Djeda Božićnjaka, stiže nam sveti Nikola zbog kojeg naši najmlađi brižljivo pripremaju cipelice i čizmice. Stavljaju ih na prozore u nadi da će Sveti Nikola ispuniti sve njihove željice iz pisma.


Kako bi njihov popis želja bio ispunjen, a osmijeh ostao na dječjim licima, olakšali smo vam blagdansku kupovinu, uputivši se u  Tower Centar u potragu za najpopularnijim poklonima svima na vašem popisu. Od izbirljivog tinejdžera, nestašnog dječaka istraživača, zaigrane djevojčice koja mašta o princezama do malih pustolova koji obožavaju čitati i mislima putovati na mjesta gdje je sve bajkovito.


Postoji toliko mnogo ideja za poklone koje možete izabrati, a ako nemate dovoljno vremena i novca, može biti stresno. Odabrali smo neke od najpopularnijih, ali pristupačnih ideja u raznim kategorijama kao što su: učenje i obrazovanje, igračke, namještaj, slatkiši i kozmetika.


Igračke za najmlađe


Bilo da vaši mališani vole plišance koji će postati njihovi najbolji prijatelji ili su ekstroverti koji obožavaju društvene igre, na jednom mjestu pronaći ćete sve što će mališanima ispuniti očekivanja.


Magic Baby (4. kat)


Mnogi mališani uživat će u igrama koji potiču kreativnost, natjecateljski duh i okupljaju najbolje prijatelje dok uživaju u zajedničkom vremenu uz božićne kolače i vruću čokoladu.


Baby Centar (4.kat) oduševit će mališane širokim izborom društvenih igara

Baby Centar (4. kat) oduševit će mališane širokim izborom društvenih igara


 


Mueller

Mueller (5. kat)


Knjige za maštovite individualce


U dobroj dječjoj knjizi postoji nešto bezvremeno i čarobno što ima snažan utjecaj na razvoj djece. Knjige su najbolji prijatelji mališanima jer im daruju znanje, upoznaju ih magičnim bićima i potiče maštu. Od viktorijanskih čudesnih zemalja do suvremenih čarobnjaka i vještica, knjige su uvijek odličan poklon za djecu.


Hoću knjigu

Hoću knjigu (4. kat)


Pidžame i udobna odjeća s božićnim motivima


Ovogodišnje božićne blagdane najviše ćemo provoditi u toplom domu uz omiljene filmove i obiteljsko druženje. Kako biste dodatno dočarali cosy božićni duh, utoplite najmlađe udobnom odjećom koja osim što će ih ugrijati i razveseliti, unijet će mnogo veselja svojim otkačenim motivima.


Pepco (3.kat) pripremio je božićne kolekcije udobne odjeće za najmlađe

Pepco (3. kat) pripremio je božićne kolekcije udobne odjeće za najmlađe


Kik - odijelo za malog djeda Božićnjaka koji je dominirati na obiteljskim fotografijama

Kik (2. kat) 


Reserved (4. kat)


Reserved (4. kat)


Reserved (4. kat)


Sitnice za izbirljive tinejdžere


Tinejdžeri su vrlo zahtjevna kategorija za odabir poklona jer su u godinama kada se formiraju kao individue i grade svoj jedinstveni stil. Stoga nećete pogriješiti s univerzalnim i praktičnim poklonima – od novčanika i udobne dekice za izležavanje tijekom praznika pa sve do majica zanimljivog printa na koje neće ostati imuni.


House (4. kat)


Reserved (4. kat)


Reserved (4. kat)


Tinejdžerima će odlično poslužiti i gadgeti poput bežičnih slušalica uz koje će bez problema moći pratiti online nastavu ili jednostavno uživati u glazbi.


Slušalice, Xiaomi (2. kat)


Tinejdžerice bi rado u svojoj čizmici pronašle i kozmetičke proizvode pa budite sigurni da s make-up proizvodima neće pogriješiti.


L’occitane (3. kat)


L’occitane (3. kat)


Slatkiši kao nepogrješiv poklon za djecu


Znate li ijedno dijete koje ne voli slatkiše? Bomboni, čokolade, keksi, lizalice ili kolači, djeca su jednostavno zaljubljena u slastice. Uz slatkiše je svaki dogovor s djecom mnogo jednostavniji, a slatkiši predstavljaju nagradu i trofej za mališane. Nikada nećete pogriješiti ukoliko mališanima poklonite slatkiše i zato ne propustite darovati im njihove omiljene slatkiše ovih blagdana.


 


pokloni

Interspar (1.kat)


__


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Tower Center Rijeka.