Udobna zima i doček Nove godine

Vašem partneru se ne ide u shopping? Pokažite mu ove zimske kombinacije, sigurno će se oduševiti

Life

Foto: Vedran Karuza

Foto: Vedran Karuza

Imamo zimske kombinacije zbog kojih će i vaš partner požuriti u shopping.Odabir idealne zimske kombinacije posebno je izazovan u ovoj godini kada većinu vremena provodimo kod kuće. Nismo sigurni hoće li nam trebati zimska jakna jer se vremenska prognoza mijenja brzinom donošenja novih mjera Stožera pa ne znamo hoćemo li moći do Platka ili ćemo ipak ostati na kauču.


Neki su situaciju prihvatili kao modni izazov pa se tu i tamo odluče na kakav kvalitetan shopping, jer nikada ne znamo što će nam zatrebati. S obzirom da su nam blagdani i doček Nove godine na pragu, vrijeme je da sebe i svog partnera pripremite za ovu najluđu noć u godini.


Dio ljudi se ozbiljno priprema za doček Nove godine jer se ovoj ludoj 2020. žele osvetiti s mnoštvom šljokica i crvenim ružem pa makar doista i sjedili na kauču, a neki će se ipak odlučiti za trenirku u kojoj su proveli većinu godine.
Ako vaš partner spada u kategoriju muškaraca koji nisu oduševljeni idejom shoppinga, a traženje zimske kombinacije mu je mrskije nego čišćenje snijega s vjetrobranskog stakla prije posla, pokažite mu ove kombinacije koje smo odabrali u  Tower Centru Rijeka.


Zimske kombinacije s kojima nećete pogriješiti


Nema blagdana bez “ugly” džempera, kao što nema muškarca koji neće obući ovakvo nešto, ako ništa drugo, onda da se dobro nasmije. I da opalite onaj blagdanski selfie dok se u dnevnom boravku divite okićenoj božićnoj jelki.


Ako za blagdane ipak odete na ručak kod obitelji ili prijatelja (ili organizirate druženje preko video-poziva), crvena je košulja must-have i fantastično se uklapa u svačiji stil uz basic traperice.


zimske_kombinacije

 Vesta, 279,20 kn, traperice, 359,20 kn, košulja, 295,20 kn, majica, 239,20 kn (sve Gentlemen), 2. kat, gel za tuširanje, 120.50 kn, balzam poslije brijanja, 212,80 kn (L’Occitane, 3. kat), ručni sat Citizen, 2.124,00 kn (Dicta, 3. kat)


Za muškarce koji lockdown nisu proveli samo u trenerci već su tu i tamo odjenuli i traperice, blagdani su idealna prilika da se ponovno “srede”. Preporučujemo kvalitetan sat koji će nadopuniti profesionalniji look uz svjetliji jeans te klasičnu bijelu košulju. Karirani sako donosi blagdansku dozu veselja koja će osvježiti ovaj klasičan look.


Sako, 629,30 kn, hlače, 279,00 kn, vesta, 251,00 kn, košulja, 279,00 kn (sve Mondo Uomo, 2. kat), ručni sat Frederique const., 3.868,00 kn, (Dicta, 3. kat), šah, 329,00 kn, (Hoću knjigu, 4. kat)


Za slučaj da ste u izolacijama gledali Netflixov mega-hit “Queen’s Gambit” ili je vaš partner bio ljubitelj šaha i prije nego li je čitav svijet poludio za njime, nećete pogriješiti niti ako mu poklonite divan set za igranje šaha.


Ručni sat Bulova 5.996,00 kn ( (Dicta, 3. kat)


Ako ste odabrali zimske kombinacije, a niste sigurni kojem muškarcu u vašem životu ide kakav poklon, ne brinite ništa. Među klasične poklone spadaju kvalitetan novčanik, remen i kravata, a ako baš niste sigurni što bi – u pomoć stiže set za njegu lica i tijela.


Košulja 169,00 kn (Reserved, 4. kat), cipele 679,00 kn, novčanik 95,00 kn, (sve Aldo, 2. kat), kravata, 249,00 kn (Varteks, 2. kat), putni set Elemis, 475,00 kn, (Douglas, 3. kat)


Među odlične pokloni koji su prikladni za baš svakoga – od dečka ili muža do tate, brata i djeda, nećete pogriješiti ako odabere najbolje prijatelje zimske kombinacije – šal i kapu. Možete se odlučiti i za prigodne zimske veste i džempere, ali i udobne šlape. Kod kupnje parfema budite oprezni jer da bi kupili odgovarajući parfem bilo kojoj osobi u vašem životu, morate točno znati koje mirise obožava.


 


 


Foto: Vedran Karuza

Sve veste 245,00 kn, košulja, 225,00 kn, šal, 155,00 kn, kape, 95,00 i 65,00 kn, parfem LIKE, 125,00 kn, remen, 95,00 kn, papuče, 155,00 kn, (sve Springfield, 2. kat) 


Kod kupnje parfema vašem partneru, malo “varajte” u shoppingu pa ako niste sigurni, kupite onaj koji se vama baš sviđa. Ionako ćete provesti još puno vremena zajedno, pa što ne bi uživali? 🙂


___


Foto: Vedran Karuza


___


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Tower Center Rijeka.