Stranica s recenzijama

Pojavio se oglas za bizarni posao. Možete isprobavati koji je madrac najbolji za seks i biti plaćeni za to

Šarlota Brnčić

Foto Pexels

Foto Pexels

Par mora iskreno ocijeniti koliko je pojedini madrac dobar za seks, a naknada je 3 tisuće dolaraBudite plaćeni za seks svaki tjedan na drugom madracu i na kraju odaberite najbolji za intiman odnos.


Ekstravagantna reklama pojavila se na web stranici Sleep Standards.


“Tražimo pet sretnih parova koji će sudjelovati u našem eksperimentu. Svaki tjedan ćemo vam poslati novi madrac, a sve što trebate učiniti je dati nam svoje iskrene ocjene o tome koliko je taj madrac dobar za seks“, stoji u objavi.
“Svi znamo da neudoban madrac može značiti probleme u krevetu, a dobar madrac može učiniti čuda. Kako bismo spriječili ljude da traže udoban madrac nakon raznih pokušaja i pogrešaka, razmislili smo o ovom eksperimentu: cilj nam je pronaći najbolji madrac za seks – i potrebna nam je vaša pomoć”, naveli su u nastavku ponude posla.


Dobro ste shvatili i ima još više: par će dobiti 3000 dolara kao naknadu za sudjelovanje. Koje uvjete morate zadovoljavati?


Da biste se prijavili, morate biti par, živjeti u Sjedinjenim Državama, biti stariji od 18 godina.


Bit će potrebno poslati i video u trajanju od 60 sekundi koji govori zašto se par zapalio za dotični posao, ispričati kako su se upoznali i dati linkove na njihove profile na društvenim mrežama.


Parovi će morati ocijeniti svaki madrac prema slijedećim kriterijima: otpor, buka, tvrdoća, oslonac na rubovima, udobnost, svježina i na kraju dati ukupnu ocjenu.


Uz 3000 dolara, sretnici će na poklon moći dobiti i madrac po vlastitom izboru.