Ludilo od odmora

Pogled iz jacuzzija ovog hotela nikad nećete zaboraviti

Mija Dropuljić

FOTO: IG@riffelhaus

Švicarski hotel Riffelhouse prava je ugostiteljska ikonaKako zamišljate svoju snježnu bajku? Ona vjerojatno u jednom trenutku uključuje jacuzzi s nevjerojatnim pogledom na planine okupane u snijegu. 


Pronašli smo švicarski hotel na čijem krovu se nalazi privatni jacuzzi iz kojeg pogled puca na Matterhorn. Planinski hotel Riffelhouse ima bogatu povijest, a svoja vrata je otvorio davne 1853. godine.


Mnogi ga smatraju živućim dokazom o zlatnom dobu planinarenja. Povijest penjanja, ali i hotelijerstva pisane su unutar njegova četiri zida. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Riffelhaus 1853 (@riffelhaus)

Ovo je drugi hotel otvoren u švicarskom Zermattu, a tijekom svoje uzbudljive povijest nadograđivan je i renoviran, a danas se ubraja među najbolje hotele na tom području, ali i šire.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Riffelhaus 1853 (@riffelhaus)Osim uređenja i pogleda, poseban je i po svojoj lokaciji. Smješten je na području brojnih planinarskih i penjačkih staza. No, on nije samo rezerviran za outdoor entuzijaste.


Bogati spa centar, baze i jacuzzi, velika terasa s pogledom na nezaboravni Matterhorn privlači goste iz cijelog svijeta. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Riffelhaus 1853 (@riffelhaus)