Suknja koja voli savršene cipele

Pencil suknja je modni klasik za svako godišnje doba. Evo kako ju kombinirati na različite cipele

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Pencil suknja nije rezervirana samo za urede, sastanke i poslovni look.Godišnja doba se mijenjaju, moda dolazi i prolazi, a svakodnevno nam stižu i modni trendovi. U moru modnih novotarija, postoje oni komadi odjeće koji spadaju u bezvremenske klasike. Jedan takav primjer je omiljena pencil suknja koja se kroz godine nametnula kao modni klasik.


Nekada je bila rezervirana isključivo za poslovni look i uredski đir, ali proteklih se godina itekako odlično uklapa i u svakodnevni streetstyle.


Donosimo zato nekoliko kombinacija za odabir obuće koja će upotpuniti vaš outfit u kojem glavnu riječ vodi pencil suknja.


Pencil suknja voli cipele na petu
Najpopularnija kombinacija za pencil suknju su cipele na petu. Ovaj outfit zrači klasikom, jednostavnošću i elegancijom, a za hladnije dane možemo slobodno odabrati i oversized džemper. Za poslovni look ili izlazak do ponoći, biramo košulju.Pencil suknja i tenisice


Znamo da mnogi odbijaju prihvatiti tenisice i suknje, ali to je trend koji godinama ne izlazi iz mode. Za opušteni look, pencil suknju kombiniramo uz tenisice – što veće i šarenije, to bolje. Napravite potpuni modni zaokret i uz ovu kombinaciju odaberite sako.Pencil suknja i kožne čizme


Odlična kombinacija za hladnije dane su kožne čizme koje se u svim varijantama slažu sa pencil suknjom. Za sofisticirani look biramo crne čizme, a ako se igramo modom i dajemo dozu chica, onda miješamo boju čizmi i modnih dodataka. 


Pencil suknja i malo teža obuća


Ako ste skloniji potpuno casual varijanti i obožavate grunge stil, onda ćete oduševiti u kombinaciji pencil suknje i teških čizama. Bilo da odaberete popularne marte, gležnjače sa zakovicama ili robusne cipele, nećete proći neopaženo.