Ljetni makeup trend

Pastelna sjenila u duginim nijansama upotpunjuju svaki look za vruće dane

FOTO: IG@matildadjerf

FOTO: IG@matildadjerf

U skladu s motom više je više, mnoge ljubiteljice mode sada se odlučuju za razigrani make up

Crna linija tušem i crveni ruž vječna su kombinacija, ali ljeto je idealno vrijeme za poigravanje bojama i načinom šminkanja.


Stoga ne iznenađuje kako su sve popularnije kombinacije u duginim bojama koje dolaze kao nježne pastelne nijanse za oči.Sjenilo u ružičastoj, svijetlo plavoj, menta zelenoj ili limun žutoj sjajan je dodatak ljetnim haljinama, lanenim bluzama i opuštenim modnim kombinacijama. Osim toga, pastelni izgled lako je postići i bez trajnog blendanja. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli emily vartanian (@emilyvartanian)A kako ga postići? Prvo je potrebno koristiti primer za oči. Tada će se sjenilo bolje držati, a boje će doći intenzivnije do izražaja. Sada se odlučite za tri pastelne nijanse. Započnite s najsvjetlijom bojom (npr. žutom ili menta zelenom) u unutarnjem kutu oka i nanesite boju preko pokretnog kapka. Zatim slijedi druga boja (npr. ružičasta) izravno u sredini kapka. Na kraju dolazi tamniji ton (npr. plavi) na krajnjem vanjskom dijelu kapka. I vaš ljetni izgled je gotov! Ovom tehnikom sjenila možete preskočiti naporan proces blendanja budući da pojedinačne pastelne nijanse kod ovakvih lookova trebaju biti jasno odvojene jedna od druge.