Photo booth napravljen od Legića

Pas koji u vlastitom photo boothu okida preslatke selfije uljepšat će vam dan

Mija Dropuljić

FOTO: IG@Simone Giertz

FOTO: [email protected] Giertz

Poznata Youtuberica oduševila genijalnom idejom, a fotke njenog psa su svima izmamile osmijehYoutuberica Simone Giertz došla je na genijalnu ideju da svom najdražem četveronožnom prijatelju sagradi photo booth u kojem on svojim šapicama može okidati selfieje. Rezultat je toliko sladak da je njena objava u samo kratkom roku pobrala mnogo lajkova i komentara i sigurno potaknula vlasnike pasa da istu ideju realiziraju i oni. 


Na svom YouTube kanalu je Simone je pokazala cijeli proces izrade kućice koja je u potpunosti napravljena od Lego kockica. U početku objašnjava kako je pokušala naučiti psa da svojom šapicom okine selfie uz pomoć mobitela, no to jednostavno nije funkcioniralo. Tako je došla na ideju da kreira kutiju u kojoj se nalazi velika tipka koju pas stisne šapicom – on dobije nagradu, a ponosna vlasnica najslađu fotku. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Simone Giertz (@simonegiertz)

U videu možemo pratiti izradu cijelog mehanizma, ali i način na koji je Simone učila svog psa da poveže tipku uz nagradu. Njenoj maloj čupavoj prijateljici se photo booth toliko svidio da iz njega nije izlazila. Uskoro je objava privukla veliku pažnju njenih pratitelja koji su pisali kako je upravo u ovom periodu potrebno uživati u takvoj slatkoći. Moramo priznati da je ova fantastična ideja i nama izmamila osmijeh. Uz to se pitamo bi li naš pas tako maestralno prihvatio izazov.