Ljubavni kriminalac

Partnerici ukrao prsten da bi zaručio drugu ženu. Ali to nije sve

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Prevarant je godinama krao i ljubovao s više žena u isto vrijemePreko dating platforme OkCupid muškarac s Floride je upoznao dvije žene i započeo s obje ljubavnu vezu bez da su one to znale. Ubrzo je zaručio jednu od partnerica, a onda je druga za to doznala. 


Ljubavni kriminalac jednoj ženi se predstavio kao Joe Brown, a drugoj pod imenom Marcus Brown. S jednom od žena se 48-godišnji Joseph Davi, kako je zapravo njegovo pravo ime, se 2015. uselio u zajednički stan u Orange Cityju. 


Kako piše Tag24 ljubavna idila nije bila zauvijek. Partnerica s kojom je živio je posve slučajno na Facebooku otkrila kako je njen dečko zapravo zaručen za drugu ženu. Ali to nije sve. 
Kada je prevarena žena ugledala fotografiju, uočila je nešto izuzetno zanimljivo. Na prstu druge žene vidjela je svoj vlastiti zaručnički prsten kojeg je čuvala za uspomenu iz prijašnje veze. Tada je cijela istina izašla na svjetlo.


Joseph je njihovu na prvu sretnu vezu dobrano iskoristio. Svojoj partnerici je ukrao oko 5.200 eura kako je kasnije otkrila policija. Uz to Joseph nije imao samo jednu ženu sa strane, nego njih više. Njima je također krao nakit pa čak i računala.


Da priča bude još bizarnija, Joseph je zaručnicu dovodio u stan u kojem je živio s prvom žrtvom. Zaručnici je pak govorio kako je to njegov dom u koji će se ona uskoro useliti.


Obje žene su zajedno otišle policije i digle optužnicu protiv sada bivšeg partnera.