Riječki PULFERaj

Ovog vikenda u Tvornici piva Pogon Trsat održava se odličan pivsko-glazbeni tulum

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Uz rezervaciju stola čeka vas i besplatna degustacija pivaSvi pivoljupci znaju za PULFERaj, ljetni pivsko-glazbeni tulum koji se odvija u prostoru zagrebačke pivovare Pulfer. Nažalost, ove godine se zbog koronavirusa nije održao. Riječani po tom pitanju imaju više sreće – riječka Brewtiga nadoknađuje propušteno te u jedini riječki 100% craft lokal Tvornicu piva Pogon Trsat ove subote dovodi PULFERaj!


Ekipa iz Pulfer pivovare


Jedna od omiljenih domaćih pivovara svoje ime nosi po pulferu, stražnjem dijelu tramvaja na kojem se oni avanturističnog duha drže i švercaju. U zadnjih godinu dana dečki iz Pulfera svoje su poslovanje digli na jednu zavidnu razinu te postaju sve cjenjeniji po svojim osnovnim pivskim etiketama – Ziher pale ale, Brundelweiss pšenično i Landsky session IPA. 


Zagrebačka pivovara Pulfer ovog vikenda se predstavlja s novitetima riječkoj publici


U subotu 12. rujna dečki imaju riječku promociju svojeg najnovijeg piva – Amazing Hazying IPA. Iz Pulfer tima dolazi Matej Jurčić koji će u s početkom u 20.30h predstaviti njihovo najnovije pivo Amazing Hazying IPA, govoriti o pivima koje su u planu za ostatak 2020.-e, te o povijesti i viziji pivovare. Posjetitelje čeka i mini Tap Takeover na tri pipe Pogonovih točionika.
Besplatna degustacija čak tri Pulferova piva ovu subotu moguća je uz obaveznu rezervaciju stola jer su mjesta ograničena. Upad na pivski tulum je besplatan. 


FOTO: PR

Ako rezervirate stol čeka vas i besplatna degustacija


Uz vrhunsko pivo i pivske priče tu je i afterparty koji počinje u 21.30h, a za dobru glazbu zaslužan je kultni riječki DJ Andrej Burić aka Bura Avantura. Bura sa sobom donosi svoj ultimativni funky set, stoga smo spremni za đuskicu, mrdoguz i optimalni fun time!