Top tri stylinga

Ovo su najbolje cipele koje možete nositi uz trendi široke hlače

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Za trendi i chic jesenSkinny jeansu je ove jesen otkucao modni sat! Dok je uski kroj dugi niz sezona vladao modnim kombinacijama, ove jeseni i zime najpopularniji model hlača je onaj široki. 


Široke hlače dolaze u svim varijantama, bilo da su za posao, za izlazak ili ležernu popodnevnu kavu. Nose ih poznate zvijezde i modne influencerice. I dok se uski model hlača jednostavnije kombinira, postavlja se pitanja koje cipele odabrati za široki model.


Donosimo tri odlične modne kombinacije u kojima će vaše široke hlače doći izvrsno do izražaja. 


Široke hlače i tenisice
S tenisicama jednostavno nikad ne možete pogriješiti. Kako su šire hlače ipak nešto ležernije, one izvrsno pristaju uz omiljeni par tenisica. Ako želite neutralnu modnu kombinaciju, birajte bijele ili crne tenisice. No, ako želite ipak malo razbiti jesensko sivilo, birajte tenisice u nekoj jarkoj boji. Naš prijedlog je plava ili zelena. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)Široke hlače i loaferice


Ovo je najtrendi kombinacija jeseni – široke hlače i popularne loaferice, odnosno mokasine. Možete se odlučiti za klasičniji model ovih traženih cipela, no izvrsno pristaju mokasine na platformu. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli COPENHAGEN STUDIOS (@copenhagen_studios)Široke hlače i čizme


Kada temperature padnu i krene kiša, najbolja i najpraktičnija kombinacija su široke hlače i čizme. Naime, kako su nogavice šire, uvijek više hladnog zraka ulazi, stoga će čizme štititi izvrsno od hladnoće.  


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli EMELIE LINDMARK (@emitaz)