Bivša reality zvijezda

Bila je ovisnica o seksu i spavala s preko 700 muškaraca: ‘Nisam si mogla pomoći čak ni kod odlaska u trgovinu…’

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Naučila je držati pod kontrolom svoju ovisnostMnogo godina je Belinda Rygier živjela pod utjecajem svoje ovisnosti. Nekadašnja kandidatkinja australskog izdanja popularne emisije “Bachelor” bila je ovisnica o seksu zbog čega je spavala s preko 700 muškaraca. 


Za Dailymail Australia Belinda je izjavila kako je nekoć glavna misao u njenom životu bila posvećena seksu. Čak je i normalan odlazak u trgovinu bio pod utjecajem njene ovisnosti. Tada bi promatrala muškarce u trgovini u pitala se je li netko od njih zainteresiran za seks. 


Nove partnere za seks za jednu noć (ali i partnerice) Belinda je ipak pretežito tražila u barovima i noćnim klubovima. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Belinda Love (@belindalove_coach)

“Već u prvom minuti ja bih tražila nekog zgodnog tipa”, izjavila je Belinda. 


Patili su i njeni odnosi s prijateljima koje bi ona najčešće napustila čim bi završila u nečijem naručju. 


“Seks je jedina ovisnost kojoj sam se bila predala. Tada sam se osjećala voljeno. Zapravo je u mom životu jedino nedostajala ljubav”, izjavila je Belinda. 


No, ona je srećom našla način kako da se nosi za svojom ovisnošću. Povodom nije bio nimalo sretan. Njen tadašnji seksualni partner počeo ju je fizički zlostavljati. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Belinda Love (@belindalove_coach)“Kada me je bacio niz stepenice i zatvorio u garaži, zadobila sam šljivu na oku, a liječnici su mislili da čak imam i slomljenu ruku koliko su ozljede bile ozbiljne”, prisjeća se Belinda nesreće. 


U nastavku je objasnila kako se grozno osjećala. Otišla je na posao gdje su je zbog izgleda poslali doma. Stigla je policija koja joj je objasnila da oboje mogu završiti u zatvoru jer njen partner ima ogrebotinu na ruci od njenog prstena. Zbog tolike nepravde Belinda je shvatila da nešto mora mijenjati u svom životu. 


U međuvremenu se uhvatila u koštac sa svojim životom te danas radi kao životni i ljubavni trener, pretežito pomagajući kroz tečajeve ženama da ostvare zdravu ljubavnu vezu.