#roadrage

Ovih pet horoskopskih znakova spada u kategoriju najgorih vozača. S njima ne želimo zapeti u gužvi

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Nekim vozačima nije problem stajati u koloni, dok će drugi na samu ideju prometne gužve radije ostati domaVožnja autom je uobičajeni dio svakodnevnog života i vjerojatno ste nemali broj puta komentirali kako vozi vaš partner, prijatelj, prijateljica, brat, sestra… ali i vi sami.


Nekim vozačima nije problem stajati u koloni, dok će drugi na samu ideju prometne gužve radije ostati doma.


Nevjerojatno je da zapravo ono najgore u nama na površinu ispliva upravo u trenucima kada vozimo, a kod nekih je horoskopskih znakova to posebno izraženo.
ViralStorm navodi da u ovu skupinu najgorih i najnervoznijih vozača, spadaju Ovan, Bik, Strijelac, Ribe i Vodenjak.


Ovan


Njihovo je ime “road rage” i oni su doista “bijes na cesti”. Njihov vladajući planet je Mars (bog rata), što je poprilično nezgodna kombinacija. Vrlo su impulzivni i tvrdoglavi, ali zato su idealni kada je riječ o automobilskim utrkama.


Jako se trude zadržati kontrolu i svjesni su da su tek započeli svoju običnu vožnju po cesti, a ne neku misiju o kojoj ovisi sudbina čitavog čovječanstva.


Strijelac


Ovaj će znak pratiti i cestu i druge vozače. Bit će fascinirani malenim žutim autom u drugoj traci ili će promatrati oblake. Neće uvijek stići uočiti prometni znak, ali uvijek će zato primijetiti novi kafić uz cestu.


Bik


Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglavost ih pretvara u prave natjecatelje na prometnicama. Vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojoj poziciji pa će im teško pasti kada im se netko ubaci na cesti.


Previše su zaljubljeni u svoj automobil da bi riskirali kakvu ogrebotinu, ali cijeli će dan pričati o tome kako ih je netko presjekao.


Ribe


Vrlo emotivan znak koji će primijetiti sve svađe tijekom puta i to će ih emocionalno unervoziti. Neće se potrčati svađati s drugim vozačima, ali teško im je vidjeti cestu zbog suza u očima.


Vodenjak


Jako su inovativni i individualni. Stvaraju svoja pravila i poštuju zakone sve dok se ti zakoni ne nađu na njihovom putu i ugroze im planove.


Ako ih nitko ne vidi, Vodenjak nema problema sa skretanjem u jednosmjernu ulicu ili prolaskom kroz crveno na semaforu.