Bitan je orgazam ili?

Ovako muškarci i žene definiraju loš seks

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Je li vrhunac oznaka dobrog seksa?Svatko je barem jednom doživio loš seks kojeg bi brzo htio zaboraviti. Kada malo bolje razmislite brojne okolnosti utječu na to je li seks bio nezaboravan ili ga pak što prije želite zaboraviti. 


Njemačka stranica joyclub.de je ispitala 2000 svojih članova što za njih predstavlja loš seks. Iznenađuje činjenica da je čak 89,4 posto žena izjavilo kako su već doživjeli seksualni odnosi kojeg što prije žele zaboraviti.


Postotak muškarac koji su imali loš seks je nešto manji, a iznosi 76,6 posto. Je li razlog tomu što muškarci češće doživljaju orgazam ili se iza svega krije ipak nešto drugo?
Na prvom mjestu se ne nalazi nepostizanje orgazma nego nedostatak strasti tijekom seksa. To se odnosi podjednako za oba spola. 


Na drugom mjestu se nalazi dosada, odnosno osjećaj da se partner prije svega za vrijeme seksa dosađuje i nije prisutan. 68,8 posto žena i 61,1 posto muškaraca navodi upravo ovaj razlog kao jedan od vodećih ubojica atmosfere u spavaćoj sobi. 


Na trećem mjestu su žene navele neželjene bolove za vrijeme seksa, dok muškarci imaju drugi problem – nedostaje im raznolikosti i želje za eksperimentiranjem u krevetu


Kako piše Freundin.de iznenađujuće se na listi razloga za loš seks nije našao seksualni vrhunac, odnosno doživljavanje istog. Ipak je seksualno odnos puno više od samo orgazma.