Mad Luvv’s Brow Stamp Kit

Ovaj proizvod za obrve trenutno žari i pali društvenim mrežama. Evo o čemu je riječ

Mija Dropuljić

FOTO: IG@madluvvbrows

Ovaj veoma neobičan proizvod jamči jednostavno nanošenjeDok nekoć nismo obraćali pretjerano puno pažnje na svoje obrve, ili bolje rečeno taj dio lica je bio posve zanemaren (osim izuzetno tankog i izobličenog čupkanja istih), danas je ocrtavanje obrva postala prava umjetnost. Na raspolaganju su razne tehnike, a svaki malo kozmetički brendovi lansiraju nove proizvode. 


TikTok je postao pravi izvor za najnovije beauty proizvode i trendove, a trenutno se posvuda može vidjeti jedan baš specifičan proizvod za obrve. 


@roseandben@mikaylanogueira made me do it 😜💖 @madluvvbrows 💫 #viralmakeup #makeupreview♬ original sound – Rose Siard
Trenutno na TikToku žari i pali Mad Luvv’s Brow Stamp Kit, odnosno proizvod koji funkcionira poput pečata. Paket se sastoji od glavnog proizvoda koji dolazi u obliku deblje olovke koja na vrhu ima spužvicu koja je namočena pigmentom. Trenutno su dostupne razne plave i smeđe nijanse. 


Proizvod se nanosi veoma jednostavno. Preko obrva se stavi “folija” koja prati luk obrva te se proizvod poput pečata utapka na dlačicama. “Pečat” za obrve su isprobale brojne TikTok korisnice i većina je oduševljena načinom nanošenja, ali i krajnjim rezultatom. Proizvod je postao viralan, a mnogobrojne video možete naći pod #madluvvbrows.