Ludilo od odmora

Ovaj hotel u Dolomitima ima bazen koji ostavlja bez daha

Mija Dropuljić

FOTO: IG@hotel_hubertus

FOTO: [email protected]_hubertus

Rado bi se teleportirali u Južni TirolAko bi mogli zamisliti idealan vikend rado bismo pobjegli u luksuzni hotel koji ima jedan od najljepših pogleda na Dolomite – iz bazena. 


Alpin Panorama Hotel Hubertus nalazi se u mjestu Olang u Južnom Tirolu, a kako sami opisuju ovo mjesto se nalazi između zemlje i neba. 

Dovoljan je samo jedna pogled kako bi shvatili što vlasnici hotela pri tome misle. Ovaj luksuzni hotel je posve okrenut povratku prirodi, wellness iskustvu i općenito bijegu od problema i vreve svakodnevice. Ovdje dolazite uživati u miru, u spa tretmanima, planinarenju, a šlag na kraju jest nevjerojatni bazen koji doslovno lebdi iznad zemlje. Uživanje u Sky Poolu je poseban doživljaj, a pogled na Dolomite ostavlja bez daha. Oko samog bazena su i ležaljke kako biste mogli upijati sunčeve zrake i uživati u svježem planinskom zraku. Inače hotel vodi obitelji Gasser, a gostima je na raspolaganju 60 fantastično uređenih soba. Ovaj superior hotel posjeduje četiri zvjezdice, a između ostalog se ističe i zbog gastronomskog iskustva. Odmor za pamćenje!