Ludilo od odmora

Ovaj hotel nas zove da skupimo kofere i otputujemo u Marakeš

Mija Dropuljić

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

Riad de Marrakech je prava Instagram zvijezdaS prvim hladnijim i kišnim danima maštamo o nekim toplijim destinacijama. Bez obzira na to što je ljeto tek nedavno završilo, nikad se nećemo zasititi sunca, mora, kratkih haljina i dugog dana. Maštajući o dalekim mjestima, na Instagramu smo naletjeli na očaravajući hotel u Marakešu u Maroku. Želite s nama spremiti kofere i otputovati?


Riad de Marrakech je postao popularan upravo zbog mnogobrojnih fotografija na Instagramu, a razlog je veoma jednostavan – hotel izgleda naprosto fantastično. 


Ovaj hotel plijeni poglede svojim uređenjem interijera i eksterijera koje je maestralna kombinacija tradicionalnog marokanskog stila i modernog pristupa. 


Sobe zovu na uživanje i prepuštanje u trenutku, a zvijezda hotela je fotogeničan bazen koji se nalazi u središtu hotela. 
Krilatica hotela je “Be in the moment”, a sukladno s tim je i sadržaj ovog ugostiteljskog objekta prilagođen potpunom uživanju. Tu je hammam za pravi wellness doživljaj, a možete uživati i u satu joge. 


U ovom hotelu se doslovno mislilo na svaki maleni detalj, od odabira pločica koje su tako postavljene da čine umjetničko djelo, do jastučnica koje zaokružuju cijelu priču.