Kućni ljubimci

Ovaj horoskopski znak slovi za najboljeg vlasnika psa

S.M.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Nekima je imati psa jednostavno prirodnoKada razmišljate o tome što nekoga čini dobrim vlasnikom psa, pretpostavljate da osoba mora voljeti životinje. I iako će im to sigurno pomoći da psu budu dobri “roditelji”, neće značiti da osoba ima prirodne instinkte prilikom odgoja psa. Nekoliko astrologa složno je po pitanju toga koji je horoskopski znak jednostavno stvoren za to da ima psa kao kućnog ljubimca.


3. RIBE


Drage Ribe koje brine o svemu, obožavaju spašavati i ljude i životinje pa je za ljude rođene u ovom znaku najvjerojatnije da će udomiti psa, bar po mišljenju astrologa. Njima vlada Neptun, planet inspiracije i snova pa će prvi osmisliti kreativne igre za svog ljubimca i ukusne kućne recepte za svaki njihov obrok.


Njihova intuitivna strana pomoći će im shvatiti što njihov pas misli ili želi, a prijeći će “i brda i doline” ne bi li živio što boljim životom.


2. BIK
Bikovi su poznati po tome da vole biti kući pa će njihov pas uvijek dobivati mnoštvo pažnje. Iako vole da im je sve uredno, “djeca, ljubimci i partneri” mogu se ponašati prirodno koliko žele. Astrolog Honigman za primjer daje kraljicu Elizabethu II. koja je primjer Bika koji je uvijek u palači držao pse.


Radišni i pragmatični, znaju što je sve potrebno da bi bili dobri “roditelji” svome psu pa će se u ulogu upustiti pripremljeni. Neće se prepustiti nikakvoj obvezi koja im neće biti praktična. Primjerice, neće uzeti dogu ako žive u minijaturnom stanu.


Prepoznaju odgovornost pa jednom kada usvoje psa, taj će pas s njima ostati zauvijek.


1. RAK


Ne čudi što je najbrižljiviji znak zodijaka na broju jedan kada su u pitanju kućni ljubimci. “Ovaj znak voli kada im je kuća puna i kuhinja u punom pogonu, a obožavaju i zagrljaje i poljupce u bilo koje doba noći i dana. Ljubimac im jednostavno savršeno odgovara”, kaže astrolog Honigman za Best Life Online.


“Strašno su osjetljivi pa će bezuvjetno poklanjati pažnju i ljubav kućnom ljubimcu u kojem će stvoriti prijatelja”, dodaje astrolog. Stoga će se možda odlučiti i za psa kojemu je potrebna posebna njega i ljubav, ali i za psa koji jako voli ljude.


Psu će osigurati najbolju njegu, veterinare i kvalitetnu hranu.